Otthonok és Kertek

Henczi Nóra

Lakberendező

3 évvel ezelőtt egy álmom vált valóra, amikor elvégeztem az első lakberendező iskolát. Nem divatból, vagy unalomból, hanem mert a szenvedélyem. Azóta hatalmasat fordult velem a világ, számtalan újabb tanfolyamon túl és még több boldog ügyfélnek átadott tervvel később már saját vállalkozásomat vezetem Designora néven. Ügyfeleim között épp úgy vannak magánemberek mint szerkesztőségek, vállalatok vagy épp építési vállalkozások, terveztem 25nm-es apartmant és 200nm-es családi házat is teljes dokumentációval.

Milyen stílusban tervezek? Úgy gondolom, vannak lakberendezési irányzatok, amik nagyon jól variálhatók, a lényeg a harmónia, hogy a belső tér a lakók személyiségét tükrözze. Szeretem az indusztriális, a skandináv, a japandi és a biofil designt, úgy gondolom, jól megférnek egymás mellett és bizonyos elemeiket keverve különleges otthont teremthetünk.

Mivel a konyhák és a tetőterek tervezése rengeteg precizitást és kreativitást igényel, így ezek a területek azok, ahol legszívesebben alkotok!

Henczi Nóra legújjabb cikkei

Scroll to Top