Otthonok és Kertek

10 rusztikus konyhasziget, nem csak parasztházakba

Egy parasztházba, farmstílusú otthonba rusztikus konyhasziget illik…bár ezt a stílust becsempészhetjük otthonunk más helyiségébe is, és kombinálhatjuk más stílussal is!

A stílus fő jellemzője, hogy természetes anyagokat használ a dekorációkon keresztül a bútorok anyagáig. A legnépszerűbb a fa, de jelen van a kő, a márvány, a kristály, és kézműves tárgyak.

1. Márvány munkapultos

A márvány kétségtelenül klasszikus választás a konyhai munkalapokhoz. Ez az anyag segíthet feldobni a rusztikus stílust a konyhában, emellett eleganciát is kölcsönöz a helyiségnek.

2. Gyöngydeszka borítás

Gyöngydeszka, az az egyfajta lambéria ha szigetünk burkolatának alkalmazzuk akkor egy kis vagányságot adhatunk ennek a bútordarabnak

3. Kő burkolat

A kő csodálatos természetes anyag. Rengeteg szín, textúra közül választhatjuk ki a nekünk legtetszőbbet. Igazi rusztikus dizájn alakítható ki ezzel az anyaggal.

4. Pácolt fa sziget

Igazi fa, igazi rusztikus hatás. És ha ez a pácolt fa megjelenik máshol is a konyhában akkor tökéletes összhangot alkothatunk.

5. Rusztikus fagerendás

Egy alapjában modern, letisztult konyhát fa gerendákkal, mely visszaköszön a szigeten is lehet farm stílusúvá tenni. Az eleganciát pedig a márvány pult hozza be a helyiségbe.

6. Modern rusztikus

Egy hatalmas, modern konyha, melyet a fa munkapult és a függő lámpák tesznek rusztikussá, és persze a mennyezeti gerendák.

7. Fa sziget ipari berendezéssel

A robosztus fa sziget fekete márvány pulttal e két stílus jegyeit ötvözik, a lámpák és a konyhai eszközök képviselik az igazi ipari stílust.

8. Vintage stílusú konyha

Elegáns, modern, letisztult vintage stílusúra hangolt hatalmas konyha egy rusztikus fa szigettel és kő fallal.

9. Hajópadlós sziget

Ha túl modernnek vagy egyhangúnak érzed a konyhád, akkor egy minimális felújítás során alkalmazd a hajópadló, a kőfal és a fa burkolat rusztikusságát és szempillantás alatt farm stílusú konyhát alkothatunk.

10. Beton munkalap

Wow, ez az első gondolat… nem?

A beton, a nyers és a pácolt fa, a fém kontrasztja egy olyan rusztikus hatást hoz létre, mely tökéletesen áll egy konyhának és azoknak, akik kedvelik ezt a stílust

Forrás: homedit.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top