Otthonok és Kertek

10 tavaszi erkély inspiráció

Összegyűjtöttünk néhány dekorációs ötletet, mellyel igazi tavaszi hangulatot varázsolhatsz erkélyedre, teraszodra.

A tavaszi dekoráció legegyszerűbb és legjobb kelléke a virág! Ha nincs sok helyed, használj függő vagy  falra rögzíthető virágtartókat.

A virágok mellett használj színes párnákat, takarókat, terítőket. Dobd fel a hangulatot lámpásokkal, gyertyákkal és dekor világítással!

Az élénk türkiz nyugágy és a színes párnák vidám hangulatot csempésznek ennek a zöldövezeti erkélynek.

Kellemes fények, pihe-puha takarók, lágy pasztellszínek alkotják ezt a hívogató piciny kis erkélyt.

Elegáns stílus is jól áll egy tavaszi hangulatú erkélynek. Egymáshoz színben és mintában is illő textilek, fekete fém bútorok és kiegészítők, melyeket rózsaszín árnyalatú virágok egészítenek ki.

Egyszerű dizájn a tégla és a fa kombinációja lila textilekkel és virágokkal.

Modern tetőterasz, nagyobb örökzöldekkel, szürke-fekete bútorokkal, melyeket a mostani trendeknek megfelelően sárga párnákkal emeltek ki.

Igazi nőies erkély a rózsaszín minden árnyalatában. Csodás.

Férfias dizájn, sötét és karakteres bútorokkal, kiegészítőkkel. Az erkélyen nem csak dísznövényekkel dekorálhatunk hanem kis fűszerkertet/veteményes is kialakíthatunk ha a hely engedi.

Picike, egyszerű, de annál gyönyörűbb. A kovácsolt vas tökéletesen kombinálható bármivel, de leginkább akkor elegáns ha fehérre párosítjuk.

Indusztriális dizájn, mely jól párosul a színes virágokkal és kiegészítőkkel.

Bohém, mozgalmas, fiatalos és még sorolhatnánk a jelzőket, de mindenesetre vidám hangulatot teremthetünk sok élénk szín használatával. Ha bátrak vagyunk, akár minden bútor lehet más színű, a textúrákat és a formákat is keverhetjük…

Forrás: DigsDigs.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top