Otthonok és Kertek

2019-es év ajándék trendjei..

Köszönhetően az évek óta tartó hazai online kereskedelem bővülésének és a gombaszám megszaporodó webshopoknak egyre gyorsabban gyűrűznek be hozzánk is külföldi trendek. Ezen belül is az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő különleges és egyedi ajándékok, vagy ahogy Nyugat-Európában ismerik a „Novelty gifts”.

A „Novelty gift”, magyarul „újdonságok” egy olyan ajándéktermék kategória, ami dinamikusan megújuló és változó különleges ajándéktermékeket foglal magába. Ezek az ajándéktermékek mindig az aktuális trendet követik, vagy adott esetben diktálják és céljuk, hogy valamilyen aktuális rajongást (trendet) személyesítsenek meg egy használati tárgy formájában, így egy adott termékhez sokkal jobban kötődhetünk.

Tehát az ilyen termékek témája gyakran egy új trend, film, vagy adott esetben egy varázslatos előlény, mint az unikornis (egyszarvú).

Ebből következik az, hogy ez a trendi újdonság kategória mindig kapóra jön, ha ajándékot keresünk. Hiszen az emberek szeretik a népszerű újdonságokat és mindig tudnak valamiért rajongani. Ennek az egyik legékesebb bizonyítéka az unikornis láz, ami az elmúlt években elérte hazánkat is és nálunk is megjelent a számtalan ötletes, cuki és imádni való unikornisos ajándék. Találunk a neten unikornis lábtörlőt, hangulatvilágítást, maszkot, táskát, kakilós unikornis kulcstartót és természetesen rengeted bögrét, poharat és plüss állatot.

De, hogy ne csak az egyszarvúakat említsük ez a termékkategória rengeteg ötletes használati tárgyat, vagy vicces „hülyeséget” is tartogat számunkra.

Végül, de nem utolsó sorban szintén ebbe az ajándékkategóriába sorolhatjuk a világszerte ismert és imádott egyre bővülő nagy márkát/brandet, mint a Batman, Marvel, Star Wars, Harry Potter, Disney, Pusheen és még számtalan mást népszerű egyéb, köztük videójáték brandet is.

Gyakorlatilag fogalmazhatunk úgy is, hogy „Novelty gifts” a folytonosan megújuló kreatív ajándékok tárháza. Így jó eséllyel alkalomtól függetlenül találhat az ember minden barátjának, kollégájának és családtagjának valami különleges ajándékot, amivel tényleg örömet tud okozni és nem csak egy sokadik kacatot ajándékoz oda.

A trendi ajándékok egyik legnagyobb hazai forgalmazójaként a BestStuff.hu online áruházban és a Nyugati-pályaudvartól 350 méterre található üzletükben több ezres folyamatosan megújuló termékkínálatból lehet válogatni.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top