Otthonok és Kertek

2020 fürdőszoba ötletek

Fürdőszobád túl kicsi? Túl nagy? Speciális az alaprajza vagy a belmagassága? Ha azt hiszed, mindez problémát jelent az ideális zuhanykabin kiválasztásakor, akkor ideje megismerned a következő öt típust, amely megoldást jelent valamennyi fürdőszoba helyzetben.

A fürdőszobának természetesen funkcionális térnek kell lennie, de ez nem azt jelenti, hogy ne is tegyük szebbé.

2020 nyarán a legnépszerűbb fürdőszobai fotók alábbi gyűjteménye rengeteg ötletet kínál a csempék és a színek használatához.

1. Függőleges zuhanycsempék

A hosszú és keskeny fürdőszobába a tervezők szemet gyönyörködtető ombre kerámialapokat használtak a szoba hosszának és magasságának kiemelésére, nem pedig szélességére. A burkolólapok alakja a magas mennyezetre hívja fel a figyelmet. Tetőablak világosítja a zuhanyt, így megvilágítva a zuhanycsempe színváltozatát. A hatszögletű padlólapok szép kontrasztot kínálnak a fali lapok alakjával.



2. Szögletes csempék

A négyzet alakú csempék friss alternatívát jelenthetnek a klasszikus metró alakjával szemben, különösen akkor, ha az egész szobát használják. Ebben a fürdőszobában egy tarka türkizkeverék szórakoztató hangulatot kölcsönöz az egyébként semleges térnek. A burkolólapok textúrája ellentétben áll a matt szürke szekrény homlokzatával és a fényes pulttal, míg a padló erezése további vizuálisan érdekes mintát ad.



3. Kiemelő csempe zuhanyfülkében

A zuhanyfülke praktikus ötlet samponpalackok és egyéb zuhanycikkek tárolására, de egy kis stílus hozzáadásának lehetősége is. Ehhez a Phoenix-fürdőszobához az Alliance Contracting ugyanazt a padlólapot használta a zuhanyfülke alátámasztására, hogy összetartó dizájn érzetet teremtsen, és némi vizuális érdeklődést kölcsönözzön a zuhany számára a fehér csemével.



4. Fekete-fehér paletta

A fekete-fehér paletta megbízható a tartós stílus megvalósításához. A fürdőszobában a rengeteg fehér friss, tiszta hangulatot kölcsönöz. Annak érdekében, hogy mindez a fehér ne tűnjön túl sterilnek, a fekete kontrasztot, egyensúlyt és azonnali stílust eredményez.



5. A szürke árnyalatai

A szürke fókuszú paletták gyakran megjelentek a legnépszerűbb fürdőszobai fotókon is, amelyeket 2020 nyarán töltöttek fel a Houzz-ra. A hosszúkás formától a kompakt helyiség nagyobbnak tűnik.



6. Meleg semlegesek

Bármennyire is népszerű a szürke a lakástulajdonosok körében, úgy tűnik, hogy a formatervezési világ elmozdul tőle, és visszatér a meleg semleges színekhez, mint a bézs, a khaki, a barnás és a szürke. A Los Angeles-i About Space Studios gyönyörű, fürdő ihlette fürdőszobája a barnákat, a krémeket és a bézseket keveri különféle textúrákban a pihentető hangulat érdekében.



7. Kék hiúságok

A kék gyönyörűen koordinálódik a szürkékkel, a faanyagokkal és a sárgaréz bevonatokkal. A főnixi Mariano & Co. konyhai és fürdő-átalakítójának helye kék hiúsággal és vonzó kék szekrénnyel rendelkezik. A tetemes kék adag lehetővé teszi, hogy a sárgaréz kivitel és a fa tükör felbukkanjon.



Forrás: Houzz

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top