Otthonok és Kertek

2021-ben is eredményes évet zárt a veszprémi Fa-Centrum bútor és lakberendezési áruház

„2021-ben a COVID járvány okozta gazdasági nehézségek közepette is dinamikusan tudtunk fejlődni, és stabilizáltuk a működésünket.” – mondta el magazinunknak Balogh Benjámin, a családi vállalkozás ügyvezetője.

A cég a kínálatát új bútorokkal bővítette, a veszprémi áruház és bemutatóterem épületén karbantartási és felújítási munkálatokat hajtott végre. A vállalkozás a korábbi évekhez képest több vásárlót szolgált ki, és a tavalyi évnél 27%-kal magasabb nettó értékesítési volument ért el.

„Cégünk dinamikusan fejlődött a 2021-es évben is, ami munkatársaink és partnereink erőfeszítéseinek, áldozatos munkájának is köszönhető. Növeltük a raktárunk alapterületét így képessé váltunk heti több teherautónyi áru fogadására és raktározására. Ennek eredménye, hogy minden eddiginél több fenyőbútort, elemes bútort, kanapét, étkezőt és matracot tudunk azonnal, készletről biztosítani vásárlóinknak.”

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság jegyében a vállalkozás megvalósított egy épületenergetikai fejlesztést is, napelem rendszerrel, és modernebb kondenzációs gázkazánokkal. A vásárlók megrendelései után a Fa-Centrum Veszprém Kft. 229 db facsemete ültetését támogatta a MyForest erdőtelepítési programja segítségével, Magyarország területén.

A fenyőből készült és a bútorlapos, lapra szerelt ágyak mellett már magyar gyártású, magas minőségű kárpitos ágyak is megtalálhatóak a kínálatban. A veszprémi bemutatóterem színvonalas lengyel elemes hálószoba és nappali bútorokkal bővült. Az új beszállítók többek között kanapékat, heverőket, ágyakat, kutyaházakat, kerti bútorokat gyártanak a Fa-Centrum bútor és lakberendezési áruház számára.

„Az elmúlt évek erőfeszítéseinek köszönhetően kiváló hazai gyártókkal dolgozunk együtt, eredményesen.  Örömünkre szolgál, hogy a gyorsan változó, kihívásokkal teli gazdasági környezetben is eredményesek tudtunk maradni, fejlesztve kisvállalkozásunkat, és megerősítve a piaci pozícióinkat Veszprém megyében.” – értékelte az elmúlt időszakot Balogh Benjámin, a cég ügyvezetője.

További képek a cikk galériájában!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top