Otthonok és Kertek

3D falfelület azoknak, akik nem csak síkban gondolkodnak

Unalmas a fala, és szeretné feldobni valamivel? Valami egészen újat szeretne kipróbálni, ami nem jön szemben minden sarkon? Nézze meg a Dekorwave www.dekorwave.hu kínálatát és engedje szabadjára fantáziáját!

Nehéz feladat egy sima falfelületet újratervezni, bár rengeteg lehetőség közül lehet választani. A legtöbb mégis elavult, ódivatú. Rengeteg szép tapéta és kép van, amit ízléses kiegészítőként lehet használni, de a mai divat mást diktál. A sík felületet hagyni kell megelevenedni, amit 3D fali elemek használatával lehet teljesen egyedivé alakítani.

3D-s dekorból is többféle választási lehetőség van, talán az egyik legidőtállóbb a betonból készült falicsempe. A tervezés előtt figyelembe kell venni, hogy milyen helységet és hogyan szeretnénk hangsúlyozni, kiemelni: világítással, vagy különböző színek használatával tennénk még exkluzívabbá. A Dekorwave-nél 10 különleges kézzel készült csempe közül lehet választani, amit akár variálni is lehet egymással, ezáltal játékosságot csempészve a falfelületre.  www.dekorwave.hu/3d-beton-csempe/

A betoncsempe érdekessége, hogy maguk a csempék festhetőek: akár külön-külön egyesével, akár az összes ugyanarra a színre. Akril festékből bármilyen szín használható, aminek hatalmas előnye, hogy ha már meguntuk a használatban lévőt, akkor a falfelület egyszerűen átfesthető, anélkül, hogy a csempét lebontanánk. Ez a dizájnos burkolat fagyálló, ezért kültéri felhasználásra is alkalmas, de rendkívül jól mutat szobákban vagy nagyobb helységekben, nappalikban, orvosi rendelőkben, irodákban.

A varázslatos elemek különleges vizuális élményt nyújtanak, a vonalak lágyak, megnyugtatóak, szinte vonzzák a tekintetet. Fürdőszobába és konyhába is helyezhető, bár a kényesebb helységekben ügyelni kell tisztántartására, ugyanis a betonról fontos tudni, hogy a lúgot jól bírja, azonban savval szemben nem ellenálló. Aki különleges dekor elemet, vagy falat szeretne, mindenképpen haladjon a trenddel és válasszon 3D csempéket! www.dekorwave.hu/inspiraciok/

Még több fotó a cikk galériájában található!

Elérhetőségek:

Dekorwave

8200 Veszprém, Párna utca 3.

Mobil: +36 20 921 5615

Mail: istvan@dekorwave.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top