Otthonok és Kertek

5 smaragdzöld fürdőszoba ötlet

Egy sellő és tenger ihlette fürdőszobához tökéletes választás a smaragdzöld szín. 5 szemet gyönyörködtető fürdőszobai ötletet hoztunk inspirációképpen.

1. A smaragdzöld zuhanykabin

Akár bohém, luxus vagy parasztház ihlette fürdőszobát tervezel, gondolj például arra, hogy a zuhanykabint kiemelheted ezzel a színnel. Válasszon tehát zöld csempét és párosítsa álomszép aranyszínű elemekkel, ez a kombó fantasztikusan fog mutatni, nagyszerű kontrasztot fog alkotni.

2. Smaragd csempe

A smaragdzöld csempe lendületet visz a fürdőszobai térbe. Csodálatosan néz ki egy aranyszínű mosdókagylóval vagy néhány fából készült szekrénnyel. Hangsúlyozd a zöld részt, és párosítsd őket álomszép zöld növényekkel.

3. SPA hangulat

Válassz néhány elegáns és retro stílusú smaragdzöld csempét a zuhanykabinba, és alkoss SPA hangulatot fából készült szekrényekkel, egy csillogó tükörrel és néhány gyönyörű friss virággal.

4. Klasszikus megjelenés

Egy klasszikus fürdőszoba stílusához is illenek a smaragdzöld csempékkel. Tedd a teret elegánssá egy zuhanyfüggönnyel, szabadon álló káddal, egy vintage ihletésű szekrénnyel és néhány gyönyörű lámpával.

5. Retro design

A smaragd és a barna kombinációja egy csillogó és retro megjelenésű fürdőszobai térben is működik. Tedd szuper különlegessé néhány retró lámpával, kerek tükörrel, zöld növényekkel és retró hatású dekoelemekkel.

Forrás: dailydreamdecor.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top