Otthonok és Kertek

5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk

Minél jobban ismerünk valakit, annál könnyebb neki ajándékot venni. Legalábbis nagy általánosságban ez az érvényes tendencia, azonban ha az ellenkező nemet kell meglepni valamivel, az a legtöbbször nagy fejtörést okoz. Nőként talán még nehezebb is, hiszen a férfiak kevésbé fejezik ki, mire vágynak a hétköznapokban. Legyen szó karácsonyról vagy születésnapról, öt olyan tippet adunk, amellyel bármely ismerősünknél, családtagunknál sikert arathatunk.

1.    Szerezzük örömet egy élménnyel

Ha nincs konkrét ötletünk, a legjobb, ha valami élmény után nézünk. Számos olyan programot találni az interneten, amely az ajándékozottunk számára kedves lehet. Rajongjon akár a szép autókért vagy az adrenalinnövelő extrém kikapcsolódásért, a festésért vagy a főzésért, ma már a luxus sportautóvezetéstől kezdve a siklóernyőzésen át a főzőtanfolyamokig minden létező kategóriában kínálnak élményajándék opciókat. Egy nagyobb értékű ajándékkal, de akár páros wellness hétvégével, vagy egy páros masszázzsal is meglephetjük a társunkat, hogy közösen kipihenjük januárban az év során felgyülemlett feszültséget és stresszt.

2.    Készítsünk saját kezűleg ajándékot

Ki ne szeretne egy jót enni?! Főleg ha gyertyafény is társul hozzá!  Egy romantikus, különleges, finom vacsorával bármikor meglephetjük a párunkat. Sőt, ha mi magunk készítjük saját kezűleg, még jobban értékelni fogja a partnerünk.

3.    Lepjük meg szeretteinket tárgyi ajándékkal

Talán tárgyi ajándékot a legnehezebb venni, hiszen ahhoz, hogy olyat adjunk, ami még nincs az ajándékozottunknak, és hasznos is a számára, nagyon jól kell ismernünk az illetőt. Ilyenkor érdemes olyan típusú ajándékot választani, ami nem szokványos, és amit nagy valószínűséggel nem venne meg magának az ember. Ha van olyan családtagunk, aki sok időt tölt kertimunkával, érdemes olyan praktikus ajándékot választani, amit biztosan hasznosítani tud. Ilyen lehet akár egy védőfelszerelés, amelyet nem mindenkinek jut eszébe megvásárolni a saját maga számára, viszont fontos és hasznos, ha valaki gyakran dolgozik éles aprító, illetve vágószerszámokkal. A STIHL szakkereskedéseiben számos védőfelszerelést találunk, amely gondtalan és biztonságos munkavégzést biztosít a viselője számára.4.    Adjunk választási lehetőséget ajándékba

Egy ajándékutalvánnyal sose lőhetünk mellé, hiszen abból az ajándékozott a meghatározott üzleten belül azt vehet, ami neki igazán tetszik, vagy amit hasznosnak tart. Ám ez nem merül ki csupán egy ruhaboltban vagy elektronikai szaküzletben levásárolható ajándékutalványban. Ilyen esetben nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, hiszen akár olyan típusú kereskedésekbe vagy boltokba is találhatunk szabadon felhasználható utalványt, amelyre elsőre nem is gondolnánk. Az ország minden STIHL szakkereskedésében már ajándékutalványt is vásárolhatunk a nekünk tetsző értékben, így az ajándékozottunk azt választhat az adott összegen belül a kereskedés kínálatából, ami neki tetszik.  

5.    Ajándékozzunk időt

A STIHL kínálatában számos olyan kerti kisgép található, amely tökéletes ajándék lehet a kertjükre különösen ügyelő családtagjainknak. Az akkumulátoros gépek szinte kivétel nélkül könnyen kezelhetők és praktikusak, kellő szabad mozgást biztosítanak használójuknak. Minden kerttulajdonos álma a tökéletes gyep, de a kifogástalan pázsit napi gondozást igényel. A hatékony és kényelmes megoldást egy robotfűnyíró jelentheti, amely helyettünk gondoskodik a gyep karbantartásáról. A STIHL RMI robotfűnyíró munkája akár okostelefonról is beállítható, felügyelhető.+1. A legkisebbeket se hagyjuk ki a sorból

Talán a gyerekeknek a legkönnyebb ajándékot választani, és nemcsak azért, mert ők aztán pontosan megfogalmazzák, hogy mit is szeretnének kapni, hanem azért is, mert a gyermeki ártatlanságnak köszönhetően szinte mindennek örülnek. A STIHL választékában a legkisebbek számára is találunk izgalmas dolgokat, legyen szó játékfűrészről, focilabdáról, cumiról, plüssállatról vagy rugdalózóról.


Bármit is válasszunk ajándékba szeretteinknek, a fő, hogy szívből adjuk, és együtt töltsük az ünnepeket azokkal, akik igazán fontosak számunkra!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván az Andreas Stihl Kft.!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top