Otthonok és Kertek

Praktikus és környezetbarát: Ecotone panelek a fürdőszobába

Forradalmi újdonság a fürdőszobában – Ismerjük meg az Ecotone™-t!

 

 

A fürdőszoba, mint otthonunk egyik legfontosabb tere, egyre inkább a design és a funkcionalitás ötvözőpontjává válik. A legújabb trendek között egyre nagyobb hangsúly helyeződik a természetes anyagokra, a fenntarthatóságra és az innovatív megoldásokra. A német Scapin Group új terméke, az Ecotone™ kvarcagglomerátum pontosan ezeket az elvárásokat egyesíti magában.

Az Ecotone™ – több mint egy felület

Az Ecotone™ nem csupán egy újabb burkolóanyag. Ez egy forradalmi megoldás, amely kifejezetten a fürdőszobák és más nedves helyiségek igényeire lett kifejlesztve. A Quartzforms® márka által gyártott, kiváló minőségű kvarcagglomerátum alapanyagból készült lapok számos előnyt kínálnak:

  • Tartós és ellenálló: Az Ecotone™ lapok rendkívül ellenállnak a karcolásoknak, a foltoknak és a hőhatásoknak, így hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket.
  • Higiénikus: A speciális antibakteriális kezelésnek köszönhetően az Ecotone™ felületek rendkívül higiénikusak és könnyen tisztíthatók.
  • Vízálló: A nedvességnek és a párának ellenálló anyagból készült lapok ideálisak a fürdőszobába, ahol a magas páratartalom gyakori.
  • Sokoldalú: Az Ecotone™ lapokkal a fürdőszoba minden elemét burkolhatjuk, a padlótól a falakon át a bútorokig.
  • Fenntartható: A gyártás során a legújabb technológiákat és környezetbarát anyagokat használják, így az Ecotone™ megfelel a legmagasabb ökológiai elvárásoknak.

Az Ecotone™ kvarcagglomerátum a jövő fürdőszobájának egyik legfontosabb eleme.

 

Egyedi design lehetőségek az Ecotone-al

Az Ecotone™ termékcsalád nyolcféle, modern és stílusos mintázatban kapható, így mindenki megtalálhatja az ízlésének és stílusának megfelelő megoldást. A lapok mérete és vastagsága is testre szabható, így akár egyedi bútorok és kiegészítők is készíthetők belőlük.

ecotone

A jövő fürdőszobája

A Scapin Group és a Gruppo Geromin együttműködésének köszönhetően az Ecotone™-ből készült új Zante fürdőkád is elérhetővé vált. Ez a különleges kád tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista fürdőszobákba, és garantáltan a figyelem középpontjába kerül.

Ecotone Zante fürdőkád
Ecotone Zante fürdőkád
Nézd meg a többi Design cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!

Olvasni jó

Scroll to Top