Otthonok és Kertek

A HAGYOMÁNYOS FŰTÉSI RENDSZEREKNEK VÉGE

A hagyományos fűtési rendszereknek lassacskán vége van. A közelgő rezsiválság, illetve a hatalmas költségek azt bizonyítják, hogy a gázüzemű fűtési rendszerek már idejét múlttá váltak.

Egy hagyományos gázüzemű fűtési rendszert éves szinten karban kell tartani, a kémény technikai rendszert rendszeresen át kell vizsgálni és fel kell újítani. Abban az esetben, hogy ha teljesen új gázüzemű fűtést szeretne az ingatlan tulajdonosa beüzemelni akkor komplett gáz tervre van szüksége, és még a kéményt is át kell vizsgáltatnia. Arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű felújítás során is, hogy ha a kazánt szeretnénk csak arrébb helyezni akkor is engedélyt kell hozzá kapni.

A másik nagyon fontos tényező ami miatt mára már ki lehet bátran jelenteni, hogy leáldozóban van a hagyományos gázüzemű fűtési rendszerek az a hatalmas összegekbe kerülő gázárak.

Ahogyan az időben megyünk előre ez nem lesz jobb, hanem csak drágábbak lesznek a gázárak.

Akkor mit lehet tenni? Van megoldás?

Ahogyan a digitalizáció is, úgy a technológia ezen területe is hatalmas fejlődéseken ment keresztül. Ennek köszönhetően van erre megoldás ez pedig nem más mint az infarfűtés technológia.

A jobbfolia.hu weboldalon nagyon sok hasznos szakmai cikk található a témában. Az egyik legfontosabb kiemelendő adat azonban az, hogy környezet barát, nem igényel karbantartást, illetve kombinálható napelemmel, ami által akár 0 Ft-ra is kihozható a havi rezsi költség.

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top