Otthonok és Kertek

A higiénikus WC: a Viega működtetőlap érintés nélkül reagál

Szigorúbb higiéniai követelmények különösen megváltoztatták a napi használatban lévő termékekről alkotott véleményünket. A Viega megoldást kínál a WC-k számára, amely a higiénia funkcionalitás és a formatervezés minőségének tökéletes kombinációját kínálja. Az új Visign for Style 25 szenzitív WC működtetőlap úgy működtethető, hogy a kezét egyszerűen a kívánt öblítési funkció elé helyezi, ezáltal távol tartja bőrét a baktériumoktól és vírusoktól.

A Visign for Style 25 szenzitív WC működtetőlap magas színvonalú elektronikus technológiákat fog össze, amelyek évek óta bizonyítják értéküket. Ezek a technológiák az érintés nélküli öblítő megoldást eredményezték, ami egyaránt rendkívül kényelmes és higiénikus. Az öblítés megkezdéséhez egyszerűen mozgassa a kezét a megfelelő szimbólum elé. A nagyobb szimbólum teljes öblítést jelent, a kisebb pedig kevesebb vizet használ (a beállításoktól függően két, három vagy négy liter).

Intuitív működés

Az intuitív működés elengedhetetlen mindenütt, ahol a higiénia követelmény. A Visign for Style 25 szenzitív működtetőlapon finom rácsot alkotó megvilágított pontok halmaza jelzi a működtetés helyét. A megvilágított pontok érintés nélküli öblítést váltanak ki a szükséges térfogatban, és feltérképezik az egyes mezőket a megfelelő funkciók aktiválásához. A működtetőlap fehér színe miatt látványban is hozzájárul ahhoz, hogy tisztaság-érzést keltsen használója számára.

Ez az érintés-mentes működtetőlap fluoreszkáló festése a természetes napfényt és a mesterséges fényt is felhasználja önmaga töltésére. Sötétben világít, és látható anélkül, hogy villanyt kellene kapcsolni a helyiségben.

Mivel ez a lap kiváló minőségű műanyagból készül, résmentes felülete rendkívül könnyen tisztítható.

Maximális higiénia: A Viega új Visign for Style 25 szenzitív elektronikus WC működtetőlapja teljesen érintésmentes öblítő megoldás. A forma a funkció és a technológia kiegészítik egymást. (Fotó: Viega)

Viega tervezéssel és a technológia találkozása

Nemcsak a Viega Visign termékeinek elegáns megjelenése és többszörösen díjazott kialakítása kelt új hullámokat a modern fürdőszoba kialakításában – az alkalmazott kifinomult technológia és az általuk nyújtott nagyobb kényelem is kiemelkedő. A Viega lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyedülálló, modern, spa hangulatot árasztó fürdőszobákat hozzanak létre a teljes termékpalettájukkal, például zuhanyfolyókákkal, WC működtetőlapokkal, kádszerelvényekkel, elektronikus kádvezérlőkkel, valamint a falsík előtti technológiával, amely rendkívül nagy rugalmasságot tesz lehetővé. A Viega Prevista a kényelmet a dizájnnal párosítja. Az állítható magasságú WC és mosdókagyló modulok, valamint a feltűnő WC működtetőlapok kiválasztása biztosítja, hogy az új falsík előtti sorozat univerzálisan használható legyen a fürdőszobában. A zuhany- és padlóösszefolyók, a mosdószifonok nagy választéka kiegészíti a kínálatot.

Színazonos Viega termékek izgalmas anyagválasztékkal segítik az ügyfeleket a harmónia megteremtésében a fürdőszobákban.

A Viega Visign termékek, így az érintés-mentes működtetőlapok is a Viega csoport előfalrendszer és vízelvezetés technika termékeinek kinálatában szerepel.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top