Otthonok és Kertek

A JÓBARÁTOK FOTEL TV foteleket, relax kanapékat és ülőgarnitúrákat ajánl a vásárlóinak.

A Bemutatóteremben kipróbálhatók az ebben a bútorkategóriában messze vezető amerikai és a kedvezőbb árfekvésű európai modellek.A szőnyeg, mely életre kelti otthonunkat, színt és kiegyensúlyozottságot visz a falak közé. Minden helyiséget megkoronáz, ezért érdemes tervezni vele.

Cipőt a cipőboltból – TV elé TV fotelt lábtartóval

Válasszuk a kényelmet és a jó minőséget! Ezeket együtt biztosítják a JÓBARÁTOK TV fotelek és relax kanapék, amelyek teljesen új élményt kínálnak. A megszokott fotelekhez képest, amelyeken semmi sem mozgatható, a TV foteleken a lábtartó – akár motorosan – felemelkedik, a háttámla hátra dől. A tovább fejlesztett amerikai TV foteleknél újabb kényelmi lehetőséget kínál a motoros derék- és fejtámasz, ami javítja az üléskomfortot és fekvő helyzetben is kényelmes filmnézést tesz lehetővé.

A dönthető TV fotelek segítségével különféle összeállításban alakíthatók ki a relax 3 2 1 ülőgarnitúrák.

Amikor vásárol, gondoljon a részletekre is! Válasszon okosan, a weblapon használja a bal oldalon található szűrőt. A TV fotel teljesen egyénre szabható.

Motoros relax fotelek legtöbbet tudó modelljei egészségőrző motoros deréktámasszal is kaphatók.

A kézi működtetésű mechanizmusok „darabos” mozgásával szemben a motoros relax fotelekben a mechanizmust folyamatos, fokozatmentes mozgással nyitja és zárja a beépített elektromotor. Különösen a fal mellé állítható és a fekvőfotelekben tesz jó szolgálatot, amelyeknél a mechanizmus mozgatásához nagyobb erő szükséges. Fontos előny még, hogy a lábtartó és a háttámla bármely közbenső helyzetben megállítható, és a beállított pozíciót fixen megtartja. A legújabb egészségőrző motoros relax fotelekben kis motor segíti a deréktámasz és a fejtámla beállítását.

Felállást segítő motoros TV fotelek

A felállást segítő fotelek speciális motoros TV fotelek. A fotel felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az elektromos motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

A felállást segítő TV fotelekben természetesen az elektromos motor a lábtartó és a háttámla mozgatását is megoldja. A motoros mechanizmus mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit is szilárdan megtartja.

A kétmotoros felállást segítő fotelek lábtartóját és a háttámláját külön – külön elektromos motor mozgatja. A megoldás előnye, hogy a lábtartó és a háttámla egymástól függetlenül a kívánt helyzetbe állítható.

A legújabb felállást segítő foteleken motorosan állítható a deréktámasz és a fejtámla.
Ha valaki a fotelben olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét.

Sok idős embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.

A felállást segítő motoros TV fotelt különösen ajánljuk mindazoknak, akik nehezen mozognak.

Ha már kipróbált egy extra kényelmes TV fotelt, utána természetes a kérdés: a kanapé is lehet relax funkciós?

Relax kanapék

A relax kanapé a kivételes kényelem érzését hozza el az otthonunkba. Széles funkcionális és design választékból kereshetjük meg azt a kombinációt, amely leginkább megfelel az igényeinknek. A relax kanapék „tudása” az egyszerű kézikaros mechanizmustól a 3 motorral, vibrációs masszázzsal és ülésfűtéssel felszerelt wellness kialakításig terjed. Az ülések terhelhetősége – és a hozzá igazított rugalmasság – a normál 100 kg – tól a 130 kg XL szintig választható. Egyre népszerűbbek a mozis – italtartós betéttel készülő 2 személyes relax kanapék valamint a full relax 3 személyes kanapék, ahol a középső ülés lábtartója is emelhető, a háttámlája dönthető. Új modellek az extra szélességű ülésekkel készülő relax kanapék.

A relax kanapék segítségével kialakíthatók a hagyományos 3 2 1 ülőgarnitúrák.

Relax ülőgarnitúrák

A 3 2 1 relax ülőgarnitúrák szabadon állíthatók össze a garnitúrához tartozó 3 személyes, 2 személyes és mozis kanapékból, valamint a lábtartós relax fotelekből, TV fotelekből. Az amerikai relax ülőgarnitúrák egy részénél az L alakba állított kanapék közé sarokelem vásárolható, a sarokelem segítségével sarok ülőgarnitúra alakítható ki.

A motoros relax ülőgarnitúrák legújabb modelljein megjelentek az egészségmegőrzést támogató kényelmi megoldások is. A kanapék és fotelek háttámláiban kis elektromotor segítségével állítható be a deréktámasz és a fejtámla legkényelmesebb helyzete. A wellness ülőgarnitúrák ülésein fűthető az ülés és a háttámla, valamint szerény masszázsfunkció segíti a relaxálást, a gondtalan pihenést. A kárpitozás leggyakrabban puha, jó légáteresztő mikroszálas szövet, de valódi marhabőrrel bőr ülőgarnitúra is választható.

A legnépszerűbb relax ülőgarnitúrák foteljei, kanapéi a Bemutatóteremben Budapesten megtekinthetők, kipróbálhatók.

Bemutatóterem

Miért fontos, hogy a TV fotelt, a relax kanapét kipróbáljam a Bemutatóteremben?

Hogy a legjobbat válasszam

Azt tapasztaljuk, hogy a vevők sokszor nem azt a fotelt vásárolják meg, amit a neten kinéztek, mert az üléskomfortot több fotelen megismerve egy másik fotel a legjobb választás.

Visszaküldés megelőzése

A be nem váló termék visszaküldése kellemetlen, nagy macera.

Az elvárásoknak maradéktalanul nem megfelelő TV fotel használata napi bosszúság.

Egy TV fotelt a Bemutatóteremben való kipróbálás helyett a számítógép képernyőn megvásárolni: gyors döntés – de nagy kockázat.

TV fotel kárpit színválasztás természetes fény mellett

A Bemutatóteremben természetes fény mellett a valódi kárpitot megnézve célszerű a nappaliban majdan meghatározó színt kiválasztani. A nagy értékű amerikai TV fotel kárpit színét kiválasztani a mobiltelefon vagy a számítógép képernyőjén bizonytalan, mert a képernyők sohasem maradéktalanul színhelyesek.

A fotel karfa tapintás érzetét nem továbbítja a net

A kárpit kiválasztása során fontos a tapintás érzése.

A Bemutatóteremben a minta fotelekbe beleülve a valódi üléskomfortot tapasztalja meg. Össze tudja vetni a hagyományos bútorszövet, a víztaszító kárpit és a puha, sima felületű mikroszálas bársony kényelmét.

A JÓBARÁTOK fotel és kanapé Bemutatóterem címe:

1048 Budapest, Lóverseny tér 4.

Jóbarátok fotel – az érzés körül ölel!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top