Otthonok és Kertek

A jövőt építjük

30 évvel ezelőtt Horváth Lajos és családja mertek nagyot álmodni és kemény, alázatos munkával létrehozták a ma már országszerte HBZ Zárcentrumként ismert vállalatot. Az egykori családi vállalkozás vállalatcsoporttá nőtte ki magát, mégis a mai napig megőrizte családias jellegét. A HBZ csoport tagja 3 magyarországi és 2 romániai üzlet és nagykereskedelmi egység, valamint a Debrecen melletti fenyőerdők ölelésében fekvő Hanna Kincse rendezvényközpont.

Az elmúlt évtizedek alatt a termékportfólió már több mint 10 000 cikkre bővült. Ami azonban állandó maradt, hogy mindig minőséget nyújtunk, hisz a vevő érték számunkra.

A biztonság az első! A zárak, lakatok mellett komplex zárlati és zárrendszer megoldásokkal szolgáljuk vásárlóink kényelmét és biztonságát. Társasházak részére a központi, az irodák, cégek, közintézmények részére a fő- vagy vezérkulcsos zárrendszer, családi házakhoz pedig az azonos kulcsos zárrendszer a legmegfelelőbb választás. Minden rendszer egyedi igény alapján kerül kialakításra.

A jövő az egyszerűséget és kényelmet szolgáló termékeké. Olyan innovatív megoldások is megtalálhatók kínálatunkban, mint a DOM Tapkey elektronikus cilinderbetét, amely mai kor igényeihez igazodva akár okostelefonunkkal is működtethető.

Nagykereskedelmi partnereinket nyílászárók gyártásához és beépítéséhez szükséges vasalatok, műanyag termékek és purhabok, ragasztók széles választéka várja.

Kiskereskedelmi üzleteinkben és webáruházunkban a zárak, lakatok ajtó- és ablakbiztonsági termékek mellett legnépszerűbb cikkeink a kilincsek. A klasszikustól a modernig, az egyszerűtől a bonyolult formatervezésűig mindenki megtalálja kínálatunkban a számára legmegfelelőbbet. Az általunk forgalmazott kilincsek kizárólag elismert gyártók minőségi termékei.

Mindezek mellett még sok egyéb lakás- és bútorkiegészítő, valamint barkácstermékkel várjuk vásárlóinkat.

Érdemes ellátogatni üzleteinkbe vagy weboldalunkra!

Üzleteink:

4030 Debrecen, Galamb u. 23-29

5600 Békéscsaba, Szabolcs u. 26.

1184 Budapest, Üllői út 288.

www.hbz.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top