Otthonok és Kertek

A KEMÉNY VÍZ KEMÉNY GONDOT OKOZHAT…

Mindenütt, ahol a víz minősége fontos. A keményvíz oldott ásványi anyagot tartalmaz, melynek következtében dollár milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódás miatt szükséges cseréjére.

Miért ekkora probléma a kemény víz?

Mert a vízben oldott ásványi anyagok kiválnak és lerakódnak a csövekben, csapokban, szelepekben, fűtőtestekben és minden egyéb berendezésben, ill. ahol azok a vízzel érintkezésbe kerülnek. Az így lerakódott vízkő csökkenti a csövek keresztmetszetét, azok átbocsátó képességét. Vízmelegítőkben és fűtőtestekben ez a lerakódás rossz hővezető-képessége miatt rontja a hőleadást, a fűtőelem gyors tönkremenetelét okozva. A csapokban, szelepekben lerakódó vízkő azokat koptatja, akadályozza a pontos záródást, melynek következménye a csepegő, korrodált szerelvények.

Lágy hatású vizet olcsóbb melegíteni. Gáztüzelésű vízmelegítők lágy hatású víz melegítéséhez kevesebb hőenergiát használnak fel. Mosógépek élettartama növekszik, a mosószer felhasználás jó, ill. kedvezően csökkenhet, ha kezelt vízzel mosunk. Lágy hatású víz jobb oldóképessége miatt a szennyeződéseket könnyebben eltávolítja. Kíméli a tisztítandó tárgyak felületét, csökkenti a munkaerő és idő szükségletet, valamint a tisztítószer felhasználást.

Élelmiszeriparban, sör- és italgyártásban a lágy hatású, tisztított víz a jó minőség alapfeltétele.

Több visszajelzés érkezett, hogy a kezelt víz használatával megszűntek a kemény víz okozta allergikus viszkető érzések a fürdést követően.

Fogorvosi, fogtechnikai laboratóriumokban a tisztított, kezelt víz sohasem okoz a kényes berendezésekben dugulást, lerakódást.

Fürdéshez, mosogatáshoz használata kíméli bőrét, haját és a lágy hatású víz bársonyos, simogató érzése semmihez sem hasonlítható.

A FLODRAVIN

egy elektromos készülék melynek két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel.

NEM KELL TÖBBÉ

környezetre is veszélyes vegyszerekkel védekezni és eltávolítani a vízkövet, mert várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja, egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal.

AZ ÍGY KEZELT VÍZ

felveszi a lágy esővíz tulajdonságait. Higiéniai szempontból, valamint emberi fogyasztásra kifogástalan víz minőséget kapunk. Használati visszajelzések szerint csökkenti a bőr viszketést fürdés után. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. Vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

Felszerelésével csökken a fűtőszálakon a vízkő vastagság és ezáltal energiát, ill. pénzt takarít meg, és végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme!

TAVASZI-NYÁRI AKCIÓ!

Flodravin AQUATIV

2 és 30 ezer Herzen működő

Akcióban 25.900.- Ft helyett:

ÁRA: 21.900.- FT

Flodravin AQUATIV Plussz

2 és 30 ezer Herzen működő

Ezt a készüléket tömb lakásokhoz, társaszházakhoz ajánljuk felszerelni, ahol külön külön vezetéken érkezik a hideg, és a melegvíz!

Akcióban 26.900.- Ft helyett:

ÁRA: 22.900.- FT 

FLODRAVIN
Gyártó közvetlen forgalmazója

9024 Győr, Nádor út 11.
Tel: 06/30-300-33-44

Email
rendeles@flodravin.hu

www.flodravin.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top