Otthonok és Kertek

A kényelem felsőfoka- stílbútor a visszafogott eleganciát kedvelőknek

A legtöbb szálloda és háztartás berendezés tekintetében új, visszafogott trendet követ, leginkább a modern minimál kialakításra törekszik. Ezzel szemben van egy réteg, aki szívesen használ régebbi stílusokat, ízlésesen újragondolva.

Erdélyben nagy hagyománya van a fafeldolgozásnak, hatalmas erdőinek köszönhetően  szerencsére a  bútorok még, tömör, masszív fából készülnek.

A Simex bútorgyár 1947 óta gyárt stílbútorokat, sőt kirívó minőségének eleganciájának köszönhetően a világ számos országából kapnak felkérést. Főbb megrendelőik közé tartozik Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, de rengeteg megkeresés érkezik Szlovákiából, Németországból és Amerikából.

A cég négy gyárában több mint 400 ember dolgozik, képzett asztalosok, kárpitosok, mesteremberek, hogy minél magasabb színvonalon szolgálják ki ügyfeleiket. A gyár mindössze 75 km-re fekszik a határtól, ami igazán előnyös lehet azok számára, akik szeretnének bepillantást nyerni a munkafolyamatba, vagy körbenézni a bemutatóteremben.

A Simex több nemzetközi kiállításon részt vett, megfordultak Milánóban, New Yorkban, Moszkvában, Szingapúrban. Hazánkban a Construma kiállításon láthatták az érdeklődők. 

Ahhoz, hogy ezt az eleganciát biztosítani tudják minőségi olasz lakkot és spanyol szöveteket használnak. A bútorok kézzel készülnek, hihetetlenül szép aprólékosan kidolgozott faragással gazdagítottak, ami csak emel az értékükön.

Gyakorlatilag az összes stílusban készülnek bútorok, de kiemelkedő a reneszánsz, barokk és olasz klasszikus. Egy-egy bútorcsalád nem csak a nagypolgári otthonok dísze lehet, hanem szállodák, panziók számára kifejezetten vendégcsalogató, hiszen minden egyes elemével törekszik az egységre, a harmóniára, letűnt korok szépségét és gazdagságát idézve.

A Simex nem csak reprodukálja a klasszikus stílusokat, hanem akár apró változtatásokkal  éri el, hogy modern környezetben is mutatósak legyenek. Kínálatukban minden megtalálható az étkezőtől kezdve a dolgozószoba berendezésén át, így még azok is tudnak csemegézni, akik úgy érezték ez a stílus nem feltétlenül áll közel hozzájuk.

Egy gyönyörűen faragott masszív ágy a hozzá tartozó éjjeliszekrénnyel, kabinettel, vagy egy ízlésesen megtervezett ebédlő akár egy feltűnő kárpittal, könnyűszerrel a szobánk éke lehet. 

A gyár és a bemutatóterem címe:

Simex

Str. Cehei 100, Simleul Silvaniei, Salaj, 455300

Tel: +40730 606 576

istvan.kulcsar@simex.ro

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top