Otthonok és Kertek

A konyha és kiegészítő elemei

Amikor az ember új helyre költözik, könnyen előfordulhat, hogy konyhájában bizony nem királynőnek érzi magát, hanem palackba zárt szellemnek. Fejét törve belátja, hogy az előregyártott konyhabútorok túl nagyok, vagy a konyha alapterülete túl kicsi?

Belsőépítészeti cégünknél azon kívül, hogy egyedi, méretre tervezett bútorokat gyártunk, igyekszünk a belső tér ízléses és praktikus megjelenítését megvalósítani. Cégünk megfelel minden európai normának, mind design, mind funkcionalitás szempontjából.

Konyháink alapvető problémája a rendezetlenség és a helyhiány. Igyekszünk vásárlóinknak olyan megoldásokat nyújtani, melyek mindkét problémát megoldják. Legyen itt szó, akár a szelektív hulladékgyűjtés során felhalmozódott biohulladék szagtalan tárolásáról, vagy a fiókban össze-vissza szaladgáló evőeszközökről. Termékeink által egy nagyobb térben érezheti magát, ahol praktikus megoldások tömkelege segíti, hogy egy felületet megnöveljen, eszközöket elrendezzen és a legapróbb helynek is a konyhában célt adjon. Az általunk gyártott konyhabútorokba, olyan kiegészítő elemeket használunk fel, melyek műanyagból és/vagy alumíniumból készülnek. Repertoárunkban tulajdonképpen a legapróbb konyhai eszköztől, akár egy villalakás pultjáig minden megtalálható. Ezen apró konyhai praktikák közé tartozik a konyharuha-szárító, papírtörölköző-tartó, késtartó, fűszertartó, illetve majdnem minden konyhai akasztó, tartó, tároló szerkezet. Szerintünk a jövőben mindenki igyekszik, hogy a konyhájában lévő tisztítószerek és takarítószerek minél kevesebbet legyenek előtérben, valamint minél kisebb helyet foglaljanak. A kihúzható álló polcok könnyen elérhetővé teszik eszközeinket konyháinkban. Ezen polcok, polcrendszerek alapanyaga lehetővé teszi, hogy tulajdonképpen bármilyen méretű szekrénybe beépíthessük.

Bár a szelektív hulladékgyűjtés Magyarországon még csak gyerekcipőben jár, és csak Debrecen városa foglalkozott vele, úgy véljük, hogy az ökológiai egyensúly megtartása érdekében, nekünk is figyelmet kell rá szentelnünk. Konyháinkban lehetőség van akár olyan hulladékgyűjtési eljárás kialakítására is, mely kényelmessé teszi eme megoldást. Konyhaajtóink lehetnek tömörfából, furnéros lemezből, főleg MDF-ből, mely lehet tűzálló és/vagy vízálló, akár gépileg fonott fapép alapú anyaggal, illetve perforált lemezzel díszített.  Dekoratív íves munkalapjaink minden oldalról lekerekítettek, így kisebb a sérülés veszélye. Az új színek mellett megjelent a karcolásmentes munkalapfelület. A díszítőelemeket és mintákat nálunk a vevő határozza meg.

Bútoraink magukon hordozzák mind a német precizitást, mind az olasz design jellegzetességeit. Ezen praktikus megoldások nemcsak a konyhában, hanem a fürdőszobában vagy akár a dolgozószobában is megkönnyíthetik életünket. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy netán kész ötleteit szeretné megvalósítani, keressen fel minket személyesen, vagy a média legújabb csodáján az interneten.

Chris Bútor Kft.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top