Otthonok és Kertek

A LAKÁSCÉL.COMPANY bemutatja: PESTIBABAEXPO

2017. március 19., vasárnap, 9.00-16.00-ig HUNGEXPO B pavilon.

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszini 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

Nálunk mindenki megtalálja amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Hello mami, Babapalota, Mini Manó Babacentrum, Babaszafari, Gallardó babakocsik, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

Ezen kivül közel 1000 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri, Matiné zenekar gyerekkoncertje, bohóc és bűvészshow, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat.

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad helyünk van! Ha szeretne jönni hívjon minket! Készséggel segítünk! 06 70 611 33 77
Magánszemélyek asztalfoglalással kapcsolatosan a 06 30 820 47-47-es számon érdeklődhetnek.

Honlap: www.pestibabaexpo.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/pestibabaexpo/
Email: info@baba-expo.hu
          marketing@baba-expo.hu

Jegyvásárlás a helyszínen!
Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes! 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top