Otthonok és Kertek

A Pietra Echo ismét vitte a prímet!

Több száz termék közül a tihanyi bazalttufát tökéletesen utánzó Pietra Echo fali burkolatunk volt a legkeresettebb a tavalyi évben.

Négyzetméterben nem is lehet összehasonlítani például egy mozaik lappal, hiszen külső falból, kerítésből, támfalból, vagy éppen lábazatból mindig több van, mint amennyi burkolat szükségeltetik adott esetben egy zuhanyzóban. De mindemellett más tényezők is az Echo mellett érvelnek. Lássuk!

Elvitathatatlan, és abszolút elsőség illeti a nagyrészt sötét szürkésbarna árnyalatokban készített tihanyi kőfal burkolatunkat minden más Otti termékhez képest. A közel háromezer négyzetméteres éves eladás után idén újabb keresletbővülés várható, legalábbis az előrendelések száma, és növekedési üteme láttán. Nincs mit tenni, ez egy pozitív probléma…meg kell oldanunk! Sablonban, emberben, gyártótérben, és tárolásban is bővítenünk kell, mert az Echo mellet majdnem mindegyik burkolati típus szárnyra kapott az elmúlt években.

A kérdés: miért a Pietra Echo?

Tihany az egyik legelbűvölőbb falu és vidék az országban, nincs olyan magyar ember, aki ne látogatna el ebbe a bájos községbe legalább tíz évente egyszer. A látottak beégnek a retinákba, és folyamatos vágyódássá alakulnak. Tihany a mi álmunk! A napsütés, a magyar tenger, a télen-nyáron élvezhető térélmény, a lélek visszhangja, a csend, és az érzés: fontosak vagyunk a teremtőnek. Tihany egy élő szertartás, elképzelt mesevilág…

Valamiért ez a Tihany-érzés divattá is vált az utóbbi időben, így, ha valaki (kihalásos alapon) telket, vagy házat tud vásárolni az aprócska félszigeten, az úgy érzi: révbe ért.

Olyan hatás ez, ami túl is lép a balatoni településképeken, és egyre több helyen bukkan fel az ország területén. Valószínűleg az egyre növekvő építési kedv, és a Balaton feeling együttes hatása eredményezi az Otti Pietra Echo iránt támasztott emelkedő keresletet. Ez a burkolat szép, izgalmas, klasszikus, és egyszerre modern is! Igen, ha kell modern is!

További infó a termékekről:

Pietra Echo burkolása hőszigetelt homlokzaton

Pietra Echo Aspero

BoltOtti Bemutatóterem

8000 Székesfehérvár Szárcsa utca 38

Tel: 06 70 866 8288

www.ottimanufactura.hu

Fotók: Bere Márió, Fruitline

Még több fotó a cikk galériájában található!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top