Otthonok és Kertek

A SolvElectric Technologies Kft. idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját

A cég 1991-ben alakult családi vállalkozásként és azóta is ilyen formában működik 100%-ban magyar tulajdonban. Három évtizede vagyunk partnerek az otthonokban felmerülő problémák megoldásában is.

Minden termékünk, szolgáltatásunk vevőink kényelmét és biztonságát szolgálja.

Kezdő tevékenységünk az alkatrész kereskedelem és az elektromos berendezések javítása volt, ami az alapítás óta töretlenül működik és fejlődik. Szerviz részlegünk 20 éve országos, és garanciális szerviz partnere a SONY és JVCKENWOOD termékeknek, illetve hasonló garanciális javításokat végzünk a Philipsnek is. Ezen kívül garancián túl javítunk mobil telefonokat, számítástechnikai készülékeket, szórakoztató elektronikai berendezéseket, hűtőket, mosó- és mosogatógépeket is.  Mivel már több, mint 15 éve végzünk műszaki kárszakértést országos szerviz hálózattal 5 biztosító társaság részére (Generali, Genertel, Köbe, K&H és Aegon) valószínűleg már Önök közül is többen találkozhattak kollégáinkkal villám, tűz vagy vízkár alkalmával elektromos berendezéseik szervizelése, kárszakértés kapcsán.

2000-ben bővült cégünk egy gyártó részleggel, ahol 2001-től ipari rack rendszerű szünetmentes tápegységek gyártását kezdtük meg „EFFEKTA” néven a németországi EFFEKTA Regeltechnik GmbH. megrendelésére. Ezt a tevékenységi körünket is folyamatosan fejlesztettük. 2012-ben már saját Kutatás, Fejlesztés és Innováció részleggel rendelkeztünk, ahol ipari kutatásokat és fejlesztéseket végeztünk, valamint elindítottuk a prototípus gyártást és megkezdtük az együttműködést több olyan startup céggel, akik akkor még csak termék ötletekkel rendelkeztek. Álmaik megvalósításában mi segítettünk ezeknek a fiatal és innovatív vállalkozásoknak.

Mára szolgáltatási palettánk minden igényt ki tud elégíteni a mechanikai és elektronikai tervezéstől a gyártáson, 3D nyomtatáson át, egészen a beüzemelésig. A kötelező érintésvédelmi mérésekre is van szakemberünk.

A fejlődés záloga a jól képzett munkaerő, amelynek fontosságát a cég indulását követően gyorsan felismertük. 1996-ban már gyakorlati oktatóhelyként működtünk és elektronikai műszerészeket képeztünk. A nálunk gyakorlatozó hallgatók számára lehetőséget adtunk arra, hogy tanulmányaik befejezése után cégünknél kezdjenek el dolgozni. Így sikerült folyamatosan biztosítanunk a cég fejlődéséhez a megfelelő, jól képzett munkaerőt és garantálni a fiatalos, innovatív hozzáállást. A K+F+I tevékenységünk kapcsán 2014-ben léptünk be a duális felsőoktatásba. Gépészmérnökök, mechatronikai mérnökök és villamos mérnökök is tanulhatnak nálunk duális, vagy kooperatív képzés keretében.

Cégünk elkötelezett a környezetünk védelmében. Ezért már telephelyünk is úgy épült, hogy minél kisebb legyen a karbon lábnyomunk. A villamosenergia igényünk nagyobb részét saját telepítésű napelemek szolgáltatják, a meleg vizet napkollektorunk biztosítja, a szelektív hulladékgyűjtéssel és hasznosítással pedig minimalizáltuk a hulladék termelésünket.

Minden egyes termékfejlesztésünk során fő szempont, hogy a felhasznált alapanyagok többsége újrahasznosítható legyen, az energiafogyasztásukat minimalizáljuk és a csomagolásuk is környezetkímélő legyen. Évente több, mint tíz tonna elektronikai hulladékot gyűjtünk be a lakosságtól és egységekre bontva adjuk le újra hasznosításra, ezzel is példát mutatva tanulóinknak és hallgatóinknak egyaránt.

Ennek jegyében születtek termékeink is, mint a SolveSUN növénynevelő LED lámpánk, ami a növénynevelésben használt HPS lámpák energiafogyasztásának a 30%-val működtethető és akár egy sötét helyiségben is lehetővé teszi a növénytermesztést!

SolveAir UNI levegő fertőtlenítő berendezésünk is ide sorolható, mivel mindösszesen 15W energia felhasználásával tisztítja meg a levegőt a mikróbáktól, allergénektől és a penészspóráktól egyaránt. A készüléknek nagy szerepe van a cseppfertőzések megelőzésében és megkönnyíti az allergiások életét is.

Szeretnénk megköszönni ezúton is vásárlóink bizalmát és megerősíteni Önöket abban, hogy továbbra is állunk rendelkezésükre, akár, ha csak tanácsra van szükségük, vagy bármilyen elektromos készülék javításában keresnek megoldást, de együttműködő partnert találnak Bennünk akkor is, ha összetettebb feladatokkal – egy berendezés tervezése, beüzemelése és karbantartása – keresnek meg bennünket.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bennünket az alábbi elérhetőségünk egyikén:

Link: www.solvelectric.hu

E-mail: info@solvelectric.hu

Iroda: (+36) 62 542 030

 Szerviz: (+36) 62 548 540

Közösségi oldalaink:

Facebook: https://www.facebook.com/solvelectric

Instagram: https://www.instagram.com/solvelectric_technologies/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/solvelectric-ltd/mycompany/?viewAsMember=true

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top