Otthonok és Kertek

A TERMÁLTÓ RESIDENCE LAKÓPARK

A Termáltó Residence exkluzív, új építésű, kiváló minőségű prémium otthonai és nyaralói tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik idő- és értékálló ingatlanbefektetést keresnek, illetve nyaralásra, kikapcsolódásra, nyugalomra, hétvégi pihenésre vagy gyógyulásra vágynak.

Ingatlanbefektetés
A kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlanok egyedülálló befektetési lehetőséget kínálnak, értékálló, biztonságos, kiszámítható és magas hozamú befektetést jelentenek, mivel a kiváló közlekedési adottságoknak, a környék számos nevezetességének és látványosságának, a folyamatos fejlesztéseknek és a turizmus állandó növekedésének köszönhetően az itt található ingatlanok bármikor könnyen és kiváló feltételekkel el-, illetve bérbeadhatóak.

Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés és gyógyulás egy helyen
A természet közelsége, a lélegzetelállító kilátás, a közelben található számos élmény-, termál- és gyógyfürdő, valamint a Demjéni Termáltó Fürdő szolgáltatásaihoz való teljeskörű hozzáférés a prémium ingatlanok által garantált magas életminőséggel együtt nagyszerű lehetőséget kínálnak nyaralásra, kikapcsolódásra és feltöltődésre. A csendet, a pihenést és a nyugalmat a kellemes, zöld környezet, a friss levegő és a kertvárosi hangulat garantálják, a lakópark közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Demjéni Termáltó Fürdő kiváló élettani hatású gyógyvize pedig számos megbetegedésre jelent gyógyulást.

Kiváló ár-érték arányú prémium ingatlanok festői természeti környezetben
Az igényes belső kialakítású, amerikai konyhás, panoráma ablakos, korszerű anyagokból készült, környezettudatos, lenyűgöző kilátással és nagyméretű terasszal rendelkező lakások a legmagasabb minőséget biztosítják, kiszámíthatóbb energiafelhasználással, alacsonyabb fenntartási költséggel, tágas, világos és letisztult terekkel, praktikus megoldásokkal, modern alaprajzokkal, saját belső parkolóval, biztonsági- és portaszolgálattal. A minden igényt kielégítő, kényelmes és exkluzív lakások kiváló ár-érték arányt képviselnek, miközben pillanatnyilag még a piac legversenyképesebb árain érhetőek el.


Tudjon meg többet a Termáltó Residence-ről!
www.termalto-residence.hu
+36 30 / 93 52 242
termalto.residence@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top