Otthonok és Kertek

A Termáltó Residence Lakópark

A Termáltó Residence exkluzív, új építésű prémium otthonai tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik idő- és értékálló ingatlanbefektetést keresnek, illetve nyaralásra, pihenésre vagy gyógyulásra vágynak.

Sokkal nagyobb összegért lehet kiadni és eladni egy ingatlant, ha közvetlenül előtte felújítja a tulajdonosa. Az ingatlan értékét főként olyan műszaki megoldások növelik, amik egyszerűek, de csökkentik a lakás rezsijét.

A lakás árában komoly szerepet játszik az esztétikum.

Ami igazán kívánatos, az a nagyon szép konyhabútor, itt már milliós nagyságrendről beszélünk. Egy esztétikus, időtálló, jó formavilágú és műszakilag rendben lévő konyhaberendezés értéknövelő tényező egy ingatlannál, hiszen erre már nem kell áldoznia az új tulajdonosnak. Szintén tovább erősíti az árat egy használható, letisztult fürdőszoba is.

A műszaki felszereltség is nagyon fontos. A klímaberendezés használata egyre terjed idehaza, de még mindig nagyon el vagyunk maradva a nyugattól ilyen szempontból.

Ott minden egyes ingatlanban megoldott a légkondicionálás. Ez is egy tényező az árképzésnél, mert ha a vevőnek kell megoldania, az problémát jelent, komolyabb céget kell alkalmazni, a kivitelezés pedig biztosan nem lesz olcsó.

Ha valaki áldoz az ingatlanára, és néhány lakberendezési praktikát, valamint technológiai újítást is eszközöl, újszerűvé válik az állapota és akár egy újépítésű lakás árában el is tudja adni.

Ha egy ház földrajzilag jó helyen áll, akkor az újépítésű árára fel lehet tornászni azzal, ha normális műszaki és esztétikai állapotot tudunk megvalósítani benne. Amennyiben a háznak van egy beállt, átlátható rezsije, ami évekre visszamenőleg megtekinthető, akkor a vásárló tudni fogja, hogy mit vesz, nagyobb biztonsággal tud tervezni és tisztában van vele, milyen kiadások várnak rá.
      

ngatlanbefektetés

A kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlanok egyedülálló befektetési lehetőséget kínálnak, mivel bármikor könnyen és kiváló feltételekkel el- vagy bérbeadhatóak.

Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés és gyógyulás egy helyen

A természet közelsége, a közelben található számos élmény-, termál- és gyógyfürdő, valamint a közvetlenül a lakópark mellett található, kiváló élettani hatású gyógy- és termálvízzel rendelkező Demjéni Termáltó Fürdő szolgáltatásaihoz való teljeskörű hozzáférés nagyszerű lehetőséget kínálnak nyaralásra, pihenésre és gyógyulásra.

Kiváló ár-érték arányú prémium ingatlanok festői természeti környezetben

Az igényes belső kialakítású, világos és letisztult terekkel, lélegzetelállító kilátással és nagyméretű terasszal rendelkező lakások pillanatnyilag még a piac legversenyképesebb árain érhetőek el.

Tudjon meg többet a Termáltó Residence-ről!
www.termalto-residence.hu
+36 30 / 93 52 242
termalto.residence@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top