Otthonok és Kertek

A tökéletes férfi szoba

Minden férfi arról álmodik, hogy legyen egy saját helye, ahol sörözhet a haverokkal, vagy csak egyedül relaxálhat.

Te is egyike vagy azon férfiaknak, akik szeretnének egy ilyen helyet maguknak?

Mi segítünk, hogyan hozz magadnak létre egyet! Itt van néhány tipp, hogyan dekoráld a legjobb módon! Először is szükséged lesz egy helyre, ami minden szempontból biztonságos, és elég nagy, hogy mindent meg tehess amit szeretnél és persze, hogy  szórakoztathasd a vendégeidet. Fontos, hogy jó legyen a szellőztetés és a hőmérséklet szabályozása. Ezek fontos dolgok, mivel egész évben szeretnéd használni ezt a helyiséget. Ha megtaláltad a megfelelő helyet, itt az ideje a dekorációnak.

Válassz stílust és színeket

Milyen stílusú lesz a szoba? Miket szeretnél a szobában elhelyezni, és miféle bútorzatot szeretnél? Először is döntsd el milyen stílus és színek állnak hozzád közel. Válassz egy férfias feketét, vagy sok férfi preferálja a vöröses, vagy neon színeket a szobában, amely feldobja mindenki hangulatát.

Döntsd el miket szeretnél a szobába

Gondold át, milyen szórakoztatási eszközöket szeretnél a szobába.  Ha videó játék fanatikus vagy, kényelmes székek és nagy képernyők szükségesek játék konzolokkal. Szeretsz sportot nézni? Néhány kényelmes kanapé, egy óriási TV és egy hűtő tele sörrel jól fog jönni. Egy billiárd asztal, akár egy sakk tábla vagy egy ping-pong asztal is nagyon jó választás. Egy bár még az egyik sarokba, és mehet a szórakozás.

Adj hozzá valami személyeset

A saját sport gyűjtmenyed, a kupák amiket nyertél, vagy olyan játék konzolok amiket már nem használsz. Bor tartók, akár a személyes dolgaid, add hozzá őket, mert sokkal egyénibbé teszik a helyet.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top