Otthonok és Kertek

Alagsori kis lakás biliárdasztallal

Az ügyfél érdekes feladattal bízta meg a lakberendezőt: egy ház pincéjében kellett lakást kialakítani 48m2-en, konyhával, fürdőszobával, hálóval, étkezővel, nappalival – és emellett helyet találni egy méretes biliárdasztalnak.

A tervezést a biliárdasztal elhelyezésével kellett kezdeni, ügyelve arra, hogy az asztal körül legyen elég hely a játékhoz.

Kompromisszumok kellettek a térszervezésben – az előszoba és a nappali zóna is a játéktér része, de az arányok elfogadhatóak lettek.

A tér kicsi, úgyhogy ahol csak lehet, tárolóhelyeket alakítottak ki – a kanapé alatt pl. fiókok vannak. A kis hálóban szekrények vannak az ágy két oldalán, polcok a fejrész fölött, tárolóhelyek az ágy alatt. A nappalban biokandallót építettek be, a fa panelek polcokat is rejtenek.

A konyha pici, viszont a teljes funkcionalitás érdekében igyekeztek mindennel felszerelni – még mosogatógéppel is. Ablakok egy falon vannak, így a konyha és a nappali kapnak természetes fényt.

A hálószobának nincs ablaka – van viszont egy a konyhával közös üvegezett tolóajtó, ill. a konyhával közös falon fent övegezett betétek, ezeknek köszönhetően a hálóba is jut nappal fény.

A dekorációban fontos szerepe van a fa elemeknek, hogy a hatás egységes legyen, a fürdőszoba kőporcelán burkolatait is fa hatású kerámiákkal kombinálták.

Még több képet a cikk galériájában találsz!

Fotók: Andrey Semchenko

Tervezés: egodesign.com.ru

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top