Otthonok és Kertek

Amikor egy robot gondozza a kertünket

Mindenhol jó, de legjobb otthon, igaz? Persze az már nem mindegy, hogy mit csinálunk otthonunkban és a ház körül. Például órákat tölteni a tűző nyári napon a fűnyírót tologatva közel sem olyan csábító, mint az árnyékból figyelni okos kis kerti segédünket, ami tökéletesre nyírja a pázsitunkat teljesen önállóan.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, most ne állj meg az olvasással, mert a közel 350 éve alapított svéd Husqvarna azon dolgozott az elmúlt évtizedekben, hogy tökéletesen csendes, kényelmes és környezetbarát kerti gépekkel tölthessük fel a kertvégi kis kamránkat.

A Husqvarna megalkotta az akkumulátoros gépek új generációját, köztük az Automower robotfűnyíró termékcsaládot, melyben a lehető legsokoldalúbb és legmagasabb minőségű modelleket sorakoztatta fel. Ha önmagában nem is lenne elég, hogy a kert önmagát gondozza, hoztunk még pár érvet, ami egy okos robotfűnyíró mellett szól:

  • Nem csak egyedül dolgozik, de még vigyáz is magára: a legtöbb modellben GPS nyomkövető, riasztó és PIN kódos biztonsági rendszer került.
  • Nem gond az időjárás és a nehéz terep sem! Az Automower biztonságosan dolgozik csapadékos időben és meredek, akadályokkal tarkított terepen is.
  • Telefonról is könnyen vezérelhető és ellenőrizhető kis gépünk, csak a fűnyíróhoz tartozó applikációt kell letöltenünk hozzá.
  • A Google Home és Amazon Alexa alkalmazásokkal való kompatibilitása lehetőséget biztosít a hangalapú vezérlésre.
  • Nem csak a vágással, de a fű összeszedésével sem kell törődnünk, mivel az Automower pengéivel nem vágja, hanem aprítja a szálakat, a fűnyesedék pedig a gyökerekhez behullva értékes tápanyagként szolgál a fű számára.
  • A forradalmi EPOS egy nagy pontosságú műholdas navigációs rendszer, segítségével nem kell manuális határolóvezetékeket kihúzni a nyírandó területen, így még ezt a munkát is megússzuk.
  • Hogy mit úszunk meg még? Akkumulátoros motorja extra csendes és károsanyag-kibocsátástól mentes, ráadásul alacsony töltöttségi szinten visszatalál a töltőállomáshoz és feltölti magát, hogy folytathassa a munkát a közreműködésünk nélkül.

Ha már az akkumulátornál járunk fontos megemlíteni, hogy természetesen nem csak az Automower robotfűnyírók születtek meg a Husqvarna gyártósorain, hanem más szuper innovatív akkus gépek is, többek között sövénynyírók, lombfúvók, láncfűrészek. Ne rettentsen el minket az akkumulátor szó, hiszen a Husqvarna modern kertigépbe is ugyanolyan erőteljes motorok kerültek mint hagyományos, benzines társaikba, ráadásul az alacsony súly és intelligens felépítés miatt jóval könnyebben mozoghatunk velük munka közben.

Ha szeretnél Te is tenni a környezetünkért – és mintegy mellesleg sokkal kényelmesebben elvégezni a kerti munkát -, csatlakozz a Husqvarna Csendes Város kezdeményezéséhez, hogy együtt csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és élhetőbb világot teremtsünk!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top