Otthonok és Kertek

Antique Stone, minden ami kő

Ha szép és igényes burkolatot szeretnének, ráadásul olyat, amit akár pár héten belül át is vehetnek, kezdjék a keresést az Antique Stone üzletekben!

Ritkán találkozni olyan céggel, ahol gyakorlatilag minden olyan burkolat megtalálható, ami felújításhoz, vagy éppen építkezéshez szükséges, legyen szó kültéri, vagy beltéri kövekről, ráadásul igen széles választékban.

A kőburkolat gyakorlatilag minden stílushoz választható, sosem megy ki a divatból, letisztult, elegáns, könnyen kezelhető.

Modern, minimál házakhoz éppolyan könnyen találunk, mint a rusztikus, romantikus, esetleg mediterrán hangulathoz. A kő és a fa, mindig a természet közeliséget éreztetik, ezért a legnépszerűbb színek, és minták pont azok, amik a leginkább a természeteshez közelítenek.

A kültéri burkolatok közül talán a legkedveltebb termék a travertin lap, vagy térkő, ami ragasztás nélkül is lehelyezhető, biztosítva ezzel a fagyállóságát. Ennek köszönhetően akár télen is lehet vele kültéren dolgozni. A kőburkolat felhasználása igen széles skálán mozog, járólap, kerítés, terasz, medence szegély, fal, lábazat- gyakorlatilag mindenre használható, nem csak strapabíró, hanem igényes díszítőelem is.

Érdemes követni a weboldalt, mert a vásárlóbarát árak mellett időről időre kedvező akciókat lehet kifogni.  https://antiquestone.hu/akcio/

Kőburkolatot illetően a vásárlók elsősorban külső felhasználásra terveznek, pedig az enteriőr kialakításához szintén széles választék áll az érdeklődők rendelkezésére.

Travertin, márvány, gránit, mészkő, homokkő, andezit, csak egy pár a kínálatban szereplő fajtákból.

Kő esetén elsősorban a padló burkolása jut először eszünkbe, pedig csodálatos fürdőszobák készülnek a kínálatban szereplő kövekből. Nagyobb felületre a kő falipanelek is mutatósak, nem csak családi házakban, de irodaházakban, vendéglátóhelyeken is az eleganciát tükrözik.

Az Antique Stone szakemberei különös figyelmet szentelnek ügyfeleiknek. A minőségen és gyors szállításon kívül szaktudásukkal és tapasztalataikkal segítik vásárlóikat.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top