Otthonok és Kertek

Árnyékolás Mindenkinek

Az Umbroll márkát létrehozó vállalat 30 éve foglalkozik árnyékolástechnikával, így aki naprakész szeretne lenni a trendeket illetően, forduljon bizalommal a márkát képviselő Partnerek egyikéhez.

Tavasszal úgy gondoljuk, hogy messze még a nyár, aztán csodálkozunk, amikor az első kánikula próbára tesz bennünket. Általában ilyenkor kapunk a fejünkhöz, hogy bizony jó lenne, ha nem tűzne a nap az irodába, ha árnyékosabb lenne a teraszunk, és ha ki lehetne ülni még a kertbe délután, nem csak akkor, amikor már lenyugvóban a nap. Az Umbroll nem csupán klasszikus árnyékoló termékeket kínál, mint például a napellenző vagy a redőny. Számtalan kültéri és beltéri árnyékoló rendszer szerepel a kínálatukban. Sikerük titka egyrészt a termékek minőségében, másrészt az innovatív megoldásokban, és a kiváló ár-érték arányban rejlik. Az Umbroll saját fejlesztéssel is dicsekedhet, ami több konkurens vállalattól is megkülönbözteti.

Az egyik legszebb és legmodernebb termékük a bioklimatikus pergola. Letisztult formavilága minden stílushoz illik, ezért rendkívül népszerű. Textilmentes megoldással biztosít innovatív és modern térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A pergola tetőszerkezete mozgatható lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatók. Mivel a működtetés motorizált, ezért mindössze egy gombnyomással válthatunk a zárt, illetve a tetszőleges mértékben elforgatott lamella beállítások között. A nyitott lamellák megvédenek a napsugaraktól, miközben szabad levegőáramlást biztosítanak.

A napvitorla közkedvelt megoldás családi házak nagyméretű teraszainak, vagy például „kiülős” vendéglátóhely teraszának árnyékolására. Egyik nagy előnye, hogy bizonyos keretek között a környezet igényeihez szabható. A megrendelő választhat fix, vagy motorizált megoldások között. Az utóbbi akár időjárás érzékelőkkel is felszerelhető, így pl. megvédhetjük kedvenc árnyékolónkat az időjárás viszontagságaitól. A forma mellett a szín is dominál. A megrendelő számtalan minta és árnyalat közül választhatja ki a legszimpatikusabb textilt.

 

A veranda árnyékoló népszerű megoldás teraszok, télikert üvegfelületeinek és más, arra alkalmas tetőszerkezetek árnyékolására. Jellemző elhelyezéséből adódóan kizárólag motoros működtetés lehetséges. A Veranda leginkább homogén textilekkel mutatós, emellett számos extra felszerelés növelheti kényelmi funkcióit, mint például fény- és szélérzékelő, illetve terasz fűtés is.

A könyökkaros napellenző az örök klasszikus. Akik a tradicionális megoldásokat kedvelik és emellett modern árnyékolóra vágynak, azoknak különösen ajánlott az úgynevezett Full Cassette napellenző. Ez esetben ne a hagyományos megjelenésű napellenzőt képzeljük el! A teljes szerkezet számára védelmet nyújtó tokozott megoldás a legelegánsabb megjelenésű napellenzőt eredményezi. A könyökkaros napellenző is automatizálható, továbbá sokféle textil és szerkezetszín áll a vevők rendelkezésére.

A fentiek alapján jól érzékelhető, hogy az árnyékolók kiválasztása akár élvezetes elfoglaltság is lehet, különösen a színek, formák és mintázatok tekintetében. Gondos utánajárást és figyelmet érdemel, hiszen az árnyékoló az otthonunk része, melynek kialakítása egy olyan folyamat, melyben megalkuvás nélkül fejezhetjük ki önmagunk és a családunk stílusát.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top