Otthonok és Kertek

AXYLE® kerítések és kapu

Egyre nagyobb divattá vált olyan kerítések és kapuk alkalmazása, amelyek megakadályozzák az utcán járó-kelő belátását az adott területre, kertbe, telekre. Ennek a trendnek a hatására alkotta meg a DIRICKX az AXYLE® termékcsaládot, ahol a 3D hullámos táblákhoz tökéletesen megfelelő AXYLE® kapukat ajánlunk!

A termékcsalád áll négy különböző kerítéstáblából, valamint a hozzájuk tartozó oszlopból és kapuból, melyek kifejezetten családi házakhoz és társasházakhoz ajánlottak.

AXILE® CS és AXYLE® oszlop


Az AXYLE® termékcsalád kerítései 3D vagy más néven hullámos táblák, melyek kis hullámokkal rendelkeznek, telepíthetők a legtöbb LIXO® belátásgátló szalaggal.  Típustól függően optimális védelmet nyújtanak a családi házaktól kezdve egészen az ipai- és logisztikai szektorig.

Az AXYLE® kapu kifejezetten családi házakhoz és társasházakhoz ajánlott, kitöltése 3D táblás, mely kiegészíthető LIXO® belátásgátló szalaggal, magassága pedig igazodik a termékcsaládban megtalálható kerítésekéhez:

AXYLE® kapuk belátásgátló szalaggal és belátásgátló szalag nélkül


Döntse el Ön, hogy belátásgátló szalaggal, vagy anélkül szeretné elkeríteni területét.

Termékinformációért keresse fel a keritesvilag.hu vagy a megújult dirickx.hu weboldalt vagy írjon nekünk a dirickx@dirickx.hu e-mail címre!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top