Otthonok és Kertek

Az ELIXIR rudazott kerítésekkel szabadon engedheti kreativitását

Kifejezetten a lakosság részére gyártott ELIXIR rudazott kerítésekkel szabadon engedheti kreativitását és a megszokottnál sokkal látványosabb, egyedibb kerítést alkalmazhat családi házánál.

Az ELIXIR PUR függőleges rudaival kialakítva a visszafogott, egyszerű, letisztult formát kedvelőknek lehet jó választás, míg az ELIXIR ZEN a maga egyedi kialakításával azoknak kedvez, akik nem a megszokott mintákat keresik.

ELIXIR PUR                              ELIXIR ZEN

Kifejezetten ehhez a kerítéshez kifejlesztett táblarögzítőnek köszönhetően ez az a kerítés típus, ahol két különböző termékcsaládból származó kerítés telepíthető egyazon oszloppal, ezzel még egyedibb megjelenést biztosítva a megrendelőnek.

Táblás kerítés kombinálása rudazott kerítéssel

TermékPURZEN
Magasság (mm)1000, 1200, 15001000, 1200, 1500
Szélesség (mm)19801980
Kitöltés kerek rudak20mm kerek, egyenes és ferde rudak
OszlopaiAXOR, AXIS, AXYLEAXOR, AXIS, AXYLE

Mindkét tábla szélessége 1980mm, 3 különböző magasságban kaphatók, melyek az 1,00m; 1,20m; 1,50m. Két vízszintes, 25mm x 25mm kerek rúd adja a kerítés alapját, melyre a PUR esetében 20 db, míg a ZEN esetében 21 db függőleges 20mm átmérőjű kerek rúd került elhelyezésre. Oszlopaik a DIRICKX AXOR, AXIS és AXYLE oszlopok. A ZEN tábla egyediségét a véletlenszerűen elhelyezett függőleges és dőlt rudak adják.

Az ELIXIR rudazott tábla rögzítő függőleges csatlakozó rúdját kell az AXOR oszlop előre kialakított hornyaiba beleakasztani, így a kapcsolódás rejtett rögzítők segítségével valósul meg. Ennek a rögzítésnek köszönhetően egy megbonthatatlan tábla/oszlop kapcsolódású rendszer jön létre.

Elixir táblarögzítő

Kombinálja kerítését ELIXIR rudazott kapuval, mely a tökéletes egységesség jegyében került kifejlesztésre.

Az ELIXIR termékcsalád által gazdaságos, komplex és látványos megoldást kínálunk lakossági ügyfeleink részére.
Színeket tekintve 6 standard színből, a RAL skála 200 színéből választhat, de Élegance (homokhatású) színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően. Továbbá lehetőség van eltérő színű kerítés és oszlop rendelésére is.

Weboldalunkon elérhető termékismertetőnk az alábbi linken: https://keritesvilag.hu/hu/kezdolap/121-elixir-pur-rudazott-tabla.html
A telepítési lehetőségekről érdekes videót nézhetnek a DIRICKX YouTube csatornáján:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=6mQbsA6it70 width:650 align:center autoplay:1]

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top