Otthonok és Kertek

Az Otthon Kicsit Több – KERMA Design Falburkolatok

A KERMA textil és műbőr falburkolatok, egy sokkal szélesebb spektrumot ölelnek fel, mint pusztán egy egyszerű falpanel, vagy faldekoráció. Az otthonokban a KERMA 3d kárpitozott falburkolatok nem csupán dekoratív elemek, hanem funkcionális megoldások is. Ezek a panelek sokféle felhasználási módot kínálnak, mint például falvédők, ágyvégek, előszobafalak, TV falak vagy éppen design faliképek. Kiemelkedően gazdag színskálájuk segít abban, hogy az ön stílusához és otthonához passzoló falburkolatot válasszanak. A standard méretek mellett egyedi méretű paneleket is készítenek a KERMA Design-nál, így bárki megtalálhatja a saját egyedi megoldását ezekből a 3D falpanelekből. A KERMA textil és műbőr anyagok könnyen tisztíthatóak és egyszerűen felrakhatóak. Az érdeklődők, felújítás előtt állók ingyenes színmintákat is kérhetnek a weboldalon, illetve szakértőik segítenek a tervezésben is.

Otthoni Megoldások KERMA Textil és Műbőr Panelekkel

Vegyük górcső alá, hogy milyen kreatív lehetőségek rejtőznek ezekben a díszítő kárpitozott falpaneljeinkben, amelyek nem csupán esztétikai élményt nyújtanak, hanem olyan funkciókat is magukban hordoznak, amelyek fokozzák otthonunk eleganciáját és praktikumát.

Falvédők:

Azok számára, akiknek a falvédelemre is szükségük van, büszkén kínálják termékeiket már több mint egy évtizede. A KERMA falvédők sokoldalúak és stílusosak, különböző színű műbőr és textil falpanelekből állnak össze. A standard méretű falvédőik mellett egyedi méreteket is elkészítenek, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonokhoz. Falvédelmi funkciójuk mellett ezek a panelek támogatják a hő- és hangszigetelést, és ütésvédelmi tulajdonságokkal is rendelkeznek, ami ideális gyerekszobákba is.

Ágyvégek:

Az ágy az otthonok olyan szent helye, ahol pihennek és regenerálódnak. Az ágyvégek és fejvégek nemcsak extra kényelmet és támaszt nyújtanak, hanem stílusosan feldobják a hálószobákat is. A KERMA Design kínálatában kiváló minőségű kárpitozott ágyvégeket találnak, amelyek garantáltan megfelelnek az elvárásaiknak.

Előszobafalak:

Az otthonok első benyomását az előszobák határozzák meg. Az előszobák nemcsak a lakberendezés részei, hanem olyan területek is, ahol a funkcionalitásnak és a designnak is helye van. A KERMA Design textil és műbőr falpanelek új lehetőségeket teremtenek az előszobai falak dekorálásához és funkcionálissá tételéhez. Az előszobai falpanelek segítenek megvédeni a falakat, miközben stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek a tereknek. Az általuk használt textil anyagok vízállóak és mechanikailag ellenállóak, így praktikus tárolóhelyeket is létrehozhatnak a panelek, például cipősszekrények, tükrök vagy ülőkék mellé. Az előszobai falpanelek nemcsak dekorációk, hanem funkcionalitást is hoznak az otthonokba, és jól kombinálhatóak a bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel.

TV falak:

A TV mögötti falak dekorálására a KERMA műbőr és textil falpanelekből kialakított TV falak kiváló megoldásokat kínálnak. A rengeteg választható műbőr szín és a standard vagy egyedi méretű panelek végtelen variációt tesznek lehetővé. Ezek a panelek segítenek feldobni a TV mögötti falakat, és egyedi formákat hozhatnak létre az igényeknek megfelelően.

Nyomtatott Faliképek:

Olyan faldekorációval díszítheted otthonod, mely csak Neked van! Az általuk kifejlesztett műbőr faliképek egyedi stílusban, a Te elképzeléseid szerint is készülhetnek, bármilyen témában és számtalan méretben! Újdonság a faldekorációk között a Kerma Design által tervezett és kivitelezett műbőr faliképek. Különlegességét adja a nyomtatott műbőr technika, a 3D-s plasztikus hatás, a panelekből alkotott kép egyedisége és a határtalan méret lehetőségek, mellyel akár egy egész falat is betöltő alkotás születhet. A KERMA műbőr faliképek nem csak technikai megoldásában, de témában és műfajában is egyedinek, különlegesnek számítanak, nemzetközi szinten is!Ezek a faliképek nemcsak dekoratívak, hanem szinte művészi alkotások is.

Az otthonunkat egyedivé és kényelmessé tévő KERMA Design termékeket megközelítése egyaránt figyelembe veszi a funkció és a stílus fontosságát. A falvédők, ágyvégek, előszobafalak, TV falak és nyomtatott faliképek számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonunk kifejezze egyedi személyiségünket és igényeinket. Ezek a modern falburkolatok megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, könnyen karbantarthatóak és egyedi méretben rendelhetőek. Fedezze fel, hogyan teheti otthonát szebbé és funkcionalitásban gazdagabbá a KERMA Design termékeivel, és teremtsen egy olyan környezetet, amely valóban önmagát tükrözi.

www.kerma.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top