Otthonok és Kertek

Az otthon melege modern, elegáns stílusban

Nem csoda hát, hogy már több évtizede, a korszerű fűtésmegoldások mellett is előszeretettel vitték be a családok az élő tüzet a négy fal közé.

A mai, modern korban sincs ez másképp. Egy begyújtott kandalló bármilyen környezetet képes otthonossá varázsolni, legyen szó akár új építésű, vagy régi típusú házról, nappaliban elhelyezett tűztérről, vagy hálószobai kivitelezésről, az adott helyiség biztos, hogy a család kedvenc központi helye lesz.

Bár az ’otthon melegére’ való igény megmaradt, az idő előrehaladtával egyre nagyobb az elvárás a kandallóbetétekkel szemben. A minél nagyobb hatékonyság, a kevesebb szén-dioxid kibocsátás és a könnyen kezelhetőség mellett már az egyedi stílus és a maximális komfortérzet is előtérbe került.

Ezeket az elvárásokat teljes mértékben kielégíti a Kratki legújabb felsőkategóriás termékcsaládja: az MB kandallóbetétek.

Innovatív technológia, kimagasló teljesítmény- elegáns design köntösben

Ezek az új lemezkandallók a kiváló technikai adottságai mellett remekül illeszkednek bármilyen otthon arculatába. Az egyedi acumotte belső amellett, hogy elegáns külsőt kölcsönöz a betétnek, fontos újításokat is hordoz magában. A samott és beton keverékéből készült anyagnak rendkívül magas a teherbírása, ellenáll a hőtágulásnak, valamint a tökéletes égésnek köszönhetően jóval kevesebb égéstermék keletkezik, mint az öntvény betétekben. Éppen ezért nincs szükségünk kivehető rostélyra, illetve hamuzófiókra. Nagy előnye még az acumotte belső hátoldalán található, pirolízist szolgáló lyukak, melyek a még éghető gázokat is elégetik. Megnövelve ezzel a betétünk teljesítményét, valamint szebbé, látványosabbá varázsolja az amúgy is igéző lángcsóvákat. További pozitívum, hogy a korszerű anyagnak hála a kandalló begyújtott állapotban szinte öntisztító funkciót is betölt, hiszen a gyönyörű, fehér acumottera lerakódott szennyeződéseket a tűz leégeti, valamint a beépített tisztaüveg rendszernek hála a modern DECO kivitelezésű üvegünk sem kormozódik.

Az MB termékcsalád forma- méretpalettája rendkívül színes. Megtalálhatók benne a síküveges, oldalüveges és liftes kivitelezések is, így teljes mértékben lakásunk adottságaihoz igazíthatjuk a betétünket. A látvány mellett azonban a gyártó a család maximális komfortérzetére is ügyelt. Az állítható lábas MB kandallóbetétek egytől egyig külső levegőre köthetők, így nem szívja el otthonunkból a levegőt.

Az MB tűztérbetétek a kiváló technikai adottságainak köszönhetően nem csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhatnak hanem önállóan is megállják a helyüket az egész lakás befűtésében. A hatékonysága mellett pedig fontos, hogy nem csupán a lakóteret, hanem a lelkünket is felmelegítik ezek a csodálatos betétek. Válassza ki az Ön igényeihez leginkább megfelelő MB tűzteret és varázsoljon lakásából igazi otthont ezzel a kiváló minőségű, megbízható, új ’családtaggal’.

Látogasson el webshopunkra és válogasson a hatalmas forma és méretválasztékunk között. Amennyiben bizonytalan a döntésben, keresse kollégáinkat bizalommal a lent megadott elérhetőségeken, vagy látogasson el budapesti bemutatótermünkbe, hogy személyesen tudjunk Önnek tanácsot adni.

MB Kandalló

Elérhetőségeink:

www.mbkandallo.hu

E-mail: mbkandallo@mbkandallo.hu

1183 Budapest, Tas utca 29.

Tel.: +36 1/ 631 5555

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top