Otthonok és Kertek

Az otthonod ékei lehetnek a Sonos elbűvölő hangzást nyújtó új hangszórói

A Sonos nemrég mutatta be a Sonos Era hangszórócsaládot, a márka új generációs intelligens hangszóróit, amelyek a jövő magával ragadó zenehallgatására készültek. Az Era 300 és az Era 100 harmonikus dizájnnal érkezett, és egyszerre biztosítanak kiváló hangzást és időtlen esztétikát, mindezt a lehető legkisebb környezetterheléssel.

„Az állandó háttérzaj korában a minőségi zenehallgatás fontosabb, mint valaha. Víziónk az, hogy a zenehallgatást érzelemdús élménnyé tegyük, és segítsük vásárlóinkat abban, hogy kedvenc zenéik és audio tartalmaik örömmel és vitalitással töltsék fel őket” – mondta el Patrick Spence, a Sonos vezérigazgatója. „Az Era család az intelligens hangszórók új generációja, amely megtestesíti a hangzás innováció, a felelős tervezés és az alkotói közösséggel való mély kapcsolat iránti elkötelezettségünket.”

Sonos Era 300
Sonos Era 300

Az Era 300, egy forradalmian új hangszóró, amelyet úgy építettek, hogy a legjobb élményt nyújtsa a térbeli hangzáshoz a Dolby Atmos használatával. Az Era 300 gyönyörűen összetett akusztikáját egy elegánsan karcsúsított homokóra-dizájnba csomagolták, amelynek minden szöge, arányai és vonala fokozza a hang megfelelő terjedését, hogy az valóban körülvegye a hallgatót.

Az Era 100, a legkelendőbb Sonos One hangszóró újragondolása, amely a következő generációs akusztikával és kialakítással részletes sztereó hangzást és mély basszust biztosít. Az Era 100 karcsú, modern formatervezésének köszönhetően elegánsan hangsúlyos darabja lehet bármely könyvespolcnak, konyhapultnak, íróasztalnak vagy éjjeliszekrénynek.

Sonos Era 100
Sonos Era 100

A Sonos termékfejlesztései során reagál a környezetünk előtt álló kihívásokra, és jobb felhasználói élményt nyújt mindazok számára, akik kapcsolatba kerülnek a Sonos dizájnjaival: az új hangszórók merész, új felhasználói felületet és olyan innovációkat tartalmaznak, amelyek segítségével hosszabb élettartamot érnek el, kevesebb energiát használnak, és minden termékben újrahasznosított anyagok jelennek meg.

„Ugyanolyan előremutató gondolkodásmódot alkalmazunk a felelős tervezés, mint az új, erőteljes hallgatási élmények létrehozása során” – mondta el Kitty Suidman, a termékfenntarthatóságért felelős tervezési igazgató. „A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk a kezdetektől fogva beépül a tervezési folyamatunkba, az Era család pedig jelentős előrelépést jelent azon az utunkon, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek a várakozásokon felül tartósak, hatékonyabban működnek, valamint biztonságosabb és a körforgásban maradó anyagokat használnak.”

Sonos Era 300
Sonos Era 300

A Sonos Era300 és Era100 hangszórók már kaphatók a magyarországi partner kereskedőknél.

Bővebb információ: www.sonos.com

Forrás: Sonos

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top