Otthonok és Kertek

Beépített terasz, hogy ne legyen az időjárás rabja

A terasz gyakorlatilag egy plusz helysége a háznak, mégis a legtöbb esetben csak szezonális marad, kihasználtsága nagyban függ az évszakoktól és az időjárástól. Egy jól megtervezett télikert azonban egész évben rendelkezésre áll.

A Smartkapu több mint három éve működő stabil vállalkozás. Tevékenységüket tíz évvel ezelőtt kezdték, akkor még csak kerítés és kapu kivitelezésével foglalkoztak, viszont az utóbbi időben a lakosság körében is megnőtt az igény a teraszok beépítésére, így tovább bővítették szolgáltatásukat.

A mozgatható terasz igencsak kedvelt a vendéglátóhelyek körében is, hiszen nyáron üzemelhet kerthelységként, télen viszont egy nagyon hangulatos üvegfallal körbevett étterem varázsolható belőle, meghitt fényekkel. A vendégek is szívesebben fogyasztanak ezeken a barátságos, kiülős teraszokon. Nem csak az éttermek élvezik az előnyét, hanem különböző kereskedések is, például zöldségeseknek is kiváló választás, hiszen gyakorlatilag az üvegfal mögött látható marad a termék, nem úgy, mint a ponyvasátor alatt, és mégsem fagynak meg a zöldségek, gyümölcsök.

Bár sokan azt szeretik, ha kiülhetnek a szabadba, mégis egyre többen döntenek a fedett terasz mellett, hiszen akkor nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. A polikarbonát vagy üveg tető átengedi a fényt, így nem kell tartani attól, hogy sötét lesz a lakásban. És ha már a terasz fedett, miért ne lehetne beépíteni? Az eltolható, vagy lapozgatható oldalfalak megadják a szabadság érzését, hiszen nincsenek oldalfalak, keretek, amik zavaróak lehetnek. A panelek könnyen mozgathatóak, így rossz idő esetén pár mozdulat és a terasz teljesen fedetté válik, így nincs többé olyan szülinapi zsúr, amit elmoshat az eső. A beépített terasz jó szigetelésének köszönhetően téli kertként is kiválóan funkcionál, így hűvösebb időben akár egy különálló helységként is lehet használni.

https://smartterasz.hu

https://smartterasz.hu/munkaink/

https://smartterasz.hu/uveg-oldalfalak/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top