Otthonok és Kertek

Bemutatkozik az AV Home Design

Cégünk élhető és élvezhető lakások létrehozásán dolgozik közel 3 éve. Mit is jelent ez pontosan?

Projektjeinket jól átgondolt tervezés előzi meg, maximálisan kihasználva az adott, tér, lakás, épület funkcionalitását, szem előtt tartva az átalakítás célját, legyen az befektetési vagy  saját célra történő használat. Tervezést követően számos kivitelező segíti az adott projekt megvalósulását.

Számunkra nagyon fontos az értékteremtés. Magas minőségben felújított lakásaink berendezése során mindig ügyelünk az aktuális design elemek beépítésére.

Sárga lakás:

Fekete-fehér, szürke, sárga, geometrikus, csíkos, fém…
Adott egy jó állapotú polgári lakás, 2 és fél szoba plusz hall, összesen 77 nm. Funkcionális átrendezés nem történt, csupán a félszoba lett megnagyobbítva egy kis tárolóval. Fiatalosan modern, geometrikus és élénk hatást kelt a sárga kiegészítőkkel.
A lakás egy igen tágas előtérrel rendelkezik, melyből rögtön a bejárat mellől nyílik a félszoba, mely jelen esetben kényelmes helyet biztosít egy dolgozószobának.

Tovább haladva az előszobán át a nagy méretekkel rendelkező konyhában találhatjuk magunkat. Innen nyílik a tágas, káddal felszerelt fürdőszoba, a nappali valamint a kétbejáratos hálószoba egyik ajtaja is.

A nappali mellett helyet kapott még az étkező is.

A szoba különlegessége az „U alakú” ablakos kiugró, mely a növényekkel egy üde színfoltja a lakásnak.

A hálószoba kényelmes pihenést biztosít az ottlakók részére.Bézs/menta lakás:

Az alábbi projektünk során egy igazi polgári gyöngyszemre bukkantunk, amelyet az eredeti állapot képei még nem igazán tanúsítanak. Magasemeleti, világos elhelyezkedése segítette, hogy meglássuk benne az elegáns miliő megteremtésének lehetőségét. Fő színeink a türkiz, bézs, szürke. Ezek kombinációja teremti meg a harmóniát szinte az egész lakásban.

Elosztását tekintve tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba illetve a vendég és dolgozószobaként funkcionáló félszoba lett kialakítva.

A fürdőszoba is megújult, a régi kád helyett kényelmes zuhany került betervezésre. Épületgészészeti szempontból bontásra került az elavult cserépkályha, amely helyett korszerű, termosztáttal vezérelt lapradiátoros fűtés biztosítja a kívánt hőmérsékletet.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top