Otthonok és Kertek

Brand építéssel és új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme

Az utóbbi években Magyarországon is egyre inkább előtérbe került a harmonikus otthon kialakításának igénye. Egyre több lakáskiegészítőt vásárolunk és egyre több alkalommal cseréljük azokat.

A FabrikMe lakástextil márka tulajdonos változáson ment át, ami úgy tűnik, nagyon jót tett a cégnek. Mitykó Tibor teljesen újragondolta nem csak a kollekciót, de a marketing stratégiát is, így nem csak a hétköznapi vásárlói igényeknek igyekeznek megfelelni, de vállalkozások, cégek megrendeléseit is szívesen fogadják. 

A Fabrikme kínálatában lévő prémium minőségi textilekből gyakorlatilag bármi elkészíthető. Legyen szó díszpárnákról, asztali futókról, vagy egyedi céges design elemekkel ellátott textilekről.

Sokszínűségüket tükrözi a két legutóbbi kollaborációjuk is: egy budapesti jóga stúdió design textil elemeinek megtervezése és kivitelezése, valamint az egyik hazai méhészet csomagolásának egy részéhez is a Fabrikme biztosítja az anyagot.

Ahogy azt Tibor is jó szemmel észrevette, az éttermek, szállodák, souvenir boltok, üzletek vagy irodák nagyobb hangsúlyt fektetnek az egységes szín és forma kialakítására, amihez manapság elengedhetetlen a megfelelő  kiegészítők megtervezése és elkészítése.  

Nincs olyan vállalkozás, amit ne dobna fel egy saját termék, asztali futó vagy díszpárna, a cég és a márka színeivel ellátva. 

A FabrikMe emellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a munkafolyamatban 100%-ig magyar cégek vegyenek részt a tervezőktől egészen a varrodákig. Ettől válnak a termékeik még értékesebbé, és egyedibbé a hazai piacon. 

A FabrikMe tervei között szerepel idén egy, a nőiességre fókuszáló kollekció és számos új partner felé való nyitás is, amiben bárki megkeresését szívesen veszik.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top