Otthonok és Kertek

Csobbanj télből a nyárba!

A csontig ható téli hónapokat, a vastag kabátokat és bolyhos sapkákat lassan magunk mögött hagyjuk. A tavasz energiát adó napsugarai és a nyiladozó virágok édes illata egyre bátrabban próbálkoznak átvenni a hatalmat a tél zimankós időjárása felett. Amilyen sebesen közeledik a tavasz, olyan gyorsan fog bekopogtatni a nyár is.

Van egy hely Pest megyében, ahol minden évszakban megtalálhatod az eszközt, amivel kipihenheted magad és feltöltődhetsz!Ceglédfürdő egy bájos, családbarát Fürdő Budapesttől alig 40 percnyi autóútra. A nem régen átadott M4 gyorsforgalmi autóútnak köszönhetően, villámsebességgel közelítheted meg.

Télen és tavasszal a fedett Gyógyfürdőben élvezheted az édes semmittevés gondtalan érzését. Finoman ellebegve a meleg gyógyvizes medencében vagy felfrissülésként sodródni az élménymedencében. Ha a vizes programokért nem vagy annyira oda, a varázsujjú masszőrök csodát tesznek a testeddel! Kezük alatt új életre kelnek az izmok, az ízületek, a sejtek, a vérkeringés felpezsdül, csökken a stressz, fokozódik az endorfintermelés, amitől a hangulatod is javulni fog.Egész évben nyitva van az Apartmanpark és Kemping, ami a Fürdőtől néhány lépésnyire található. A kellemes kis kuckókban kipihenheted a hétköznapok fáradalmait, kinyújtózhatsz a vizes kalandok után. A szállásdíj minden esetben tartalmaz fürdőbelépőt is.Ceglédfürdő ékkövei a nyári létesítmények: a Strand és az Aqua Centrum Csúszdapark. A strandfürdő visszaidézi gyerekkorunk békés emlékeit a nagy csobbanásokat, a hangos kacagásokat, a lángos hívogató illatát. A szabadtéri részen minden korosztály megtalálhatja a neki legalkalmasabb medencét a hullámmedencétől a bébi pancsolóig.A 18 csúszdás Ceglédi Aquapark egy vidám kis oázis a hétköznapok őrjítő pörgésében. Ahol emlékeket gyűjthetsz, ahol lehetsz újra gyerek, ahol sikíthatsz, önfeledten nevethetsz, bolondozhatsz. Szédítő csúszdákkal, élménykavalkáddal és gondűző szórakozással találkozhatsz.


Küldd a hétköznapok egyhangúságát szabadságra, vár Ceglédfürdő!

www.cegledfurdo.hu  

2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.

Facebook: https://www.facebook.com/cegledfurdo/

Instagram: https://www.instagram.com/cegledfurdo

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top