Otthonok és Kertek

Csodaszép kertre vágysz, amit nem gondozol, mégis szép?

Ismerd meg a műfű és a Műfűmester előnyeit!

Akinek kertes háza van, arra vágyik, bárcsak ne kellene olyan sok időt és energiát áldozni és foglalkozni a gyeppel, s az anélkül is mindig frissen nyírt, örökzöld pompában tündökölhetne. Ez nem csak álom és mese.

 

A modern kertek esztétikusak, nem kell velük minden hétvégén bíbelődni és mégis egész évben ámulatba ejtően szépek. Mi a titok? A műfű. A műfű, ami olyannyira népszerű lett, hogy alig van új építésű ház a városok szélén, ahol ne alkalmaznák. Miért?

Mert a műfű azon kívül, hogy egész évben meseszép látvánnyal ajándékoz meg bennünket, emellett még környezetkímélő is. A műfű télen-nyáron megkönnyíti életünket és ezért szinte semmit sem kell tennünk. Leszámítva azt a néhány napot, amelyet a műfű telepítés megkíván, de megéri, azt gondolom. A műfű egy olyan innovatív és környezettudatos találmány, amivel együtt élve nem kell lemondani a természetes növényekről, fákról és a madarak énekéről sem. A műfüves kertben ugyanúgy megférnek a szebbnél-szebb cserjék és növények is.

A műfű telepítés a terület nagyságától függően néhány órától néhány napig tarthat. A nagyobb beruházású sportpályák, focipályák, multisport pályák esetében viszont hetekbe is telhet, amíg elkészül a műfű kivitelezés.

 Lássunk néhány konkrétumot, mire jelenthet megoldást a műfű?

  • A műfű, olyan árnyékos helyeken is mindig zöld felületet teremt, ahol eddig nem nőtt rendesen ki a valódi gyep. A valódi fűnek megfelelő napfényre van szüksége ahhoz, hogy szépen fejlődhessen. Árnyékos helyeken sokszor előfordul, hogy csak a foltos látvány fogad minket. A minőségi kerti műfű megoldást kínál erre a problémára. Bárhová telepíthető.
  • Nincs idő a rendszeres fűnyírásra. Nem probléma. A műfű telepítés ezt a gondot is megoldja. Egyszeri telepítéssel sok terhet levesz a vállainkról. Nem kell többé a hétvégét a zajongó fűnyírással tölteni, hiszen a műfű pázsit nem igényel egy cseppnyi vizet sem. Egy lépésben pénzt és időt is spórolunk vele.
  • Gondok vannak a kutyákkal, mert folyton ásnak. A műfüves kertben semmilyen állat nem tud kárt tenni. Megfelelő aláépítmény és minőségi műfű alkalmazásával a házi kedvenceink leszoknak az ásásról.
  • Nincs pénz méregdrága öntözőrendszer kialakítására, a szép kertről viszont nem tudunk lemondani. A műfű telepítéssel elfelejthetjük az öntözőrendszer fogalmát és az éves karbantartási költségeit is. Egy szép műfüves kertben nem kell locsolni és növelni a vízszámlát.
  • A műfű a sportpályákon is megállja a helyét. A szigorú megfelelési kritériumok alá eső FIFA szintű műfüves focipálya biztos hátteret a sportolóknak, ahol csak a játékra kell koncentrálniuk.

A műfű nem ismer kompromisszumot, ugyanúgy, ahogy a Műfűmester sem. Ha folyamatos gondok akadnak a kerttel, a sportpályával, az iskolaudvarral, az óvoda udvarral, vagy éppen a teraszon éreznéd magad sokkal komfortosabban, keresd fel a Műfűmester-t! Szakszerű segítséget és kivitelezést biztosít, rövid határidőn belül, apró betűs részek nélkül.

További információk:

www.mufumester.hu

Telefon: 06 30 509 24 18

E-mail: info@mufumester.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top