Otthonok és Kertek

Design és funkcionális lámpákkal, sok újdonsággal vár az Elter – most már Pécsen is

Újat épít, felújít, átrendez? Bármi is történjék az otthonával, az biztos, hogy világításra szüksége
lesz. Ne járjon végig számtalan boltot, míg végül megtalálja a tökéletes lámpát, keresse fel az Elter
szaküzleteit, ahol több ezer lámpa közül tud választani!

A budapesti és szekszárdi üzletek mellett 2022 őszén Pécsen megnyitotta legnagyobb bemutatótermét az Elter Világítás.

A két szintes üzletben több mint hétszáz lámpát csodálhatnak meg az ide ellátogatók. Itt mindenki megtalálja a saját otthonához legjobban illő világítást, legyen az modern vagy klasszikus, beltéri vagy kültéri lámpa.

Bár a lámpavásárlás egyszerűnek tűnik, a valóságban korántsem az. Számtalan kérdés merül fel ilyenkor: elegendő lesz a fény a szobában, nem fog vakítani a lámpa, hova helyezzük el az áramkiállást?

Nyugodtan legyenek kérdései, az Elter Világítás szakértő munkatársai megválaszolják. Akármennyire összetett a kihívás vagy egyedi a helyszín, javasolnak megfelelő világítást. Ha a végleges látványt is megnézné kivitelezés előtt, kérjen 3D tervezést. A tanácsadás és világítástervezés segítségével pontosan tudni fogja, hogy a kiválasztott lámpa megfelel-e az elvárásainak.

Ami a trendeket illeti, az állandó készlet mellett az Elter idén is készül újdonságokkal mind beltéri, mind kültéri lámpákat tekintve. Rengeteg új függesztett, fali és állólámpával bővült az őszi választék. Leginkább a letisztult és funkcionális formák hódítanak idén, de a pompás art deco és glamour szerelmesei is találnak szemet gyönyörködtető modelleket az idei kínálatban.

Ha Ön is kíváncsi az újdonságokra, vagy akár a teljes kollekcióra, keresse fel bármelyik Elter szaküzletet, ahol nem csak a pazar kínálat, de felkészült, szakértő csapat is várja.

Elérhetőségek:
Elter Világítás Kft.
Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Szekszárd, Sport utca 2/A.
Pécs, Király utca 29-31.
www.elter.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top