Otthonok és Kertek

Design és területvédelem

Rohanó világunkban mindenki próbálja megvédeni területét, ingatlanját, ehhez nyújt megoldást a Dirickx Kerítés Kft.  A többféle megoldásból most a táblás kerítések által nyújtott lehetőségeket vesszük sorba, miért ez a típus, mik az előnyei, és kiknek ajánljuk?

A Dirickx AXIS DESIGN kerítések széles választékban érhetők el immár több, mint két évtizede a magyar piacon.  A táblás kerítések szilárdabbak, ellenállóbbak tekercses társaiknál, ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. Az általunk forgalmazott kerítések megfelelnek minden európai szabványnak, felületvédelmükre pedig 10 év garanciát biztosítunk.

Könnyen telepíthető, nem kellenek hozzá szerszámok, sem további alkatrészek. A kerítésrendszert az egyedi oszlop-tábla kapcsolódás teszi még erősebbé és ellenállóbbá, mindamellett, hogy esztétikusak. A táblák huzalvastagsága típustól függően 4mm-től 8mm-ig terjed, szemméret egyes paneleknél 100x55mm míg másoknál 200x55mm. A RAL skála 200 színében, valamint matt és Élegance színekben is elérhetők. A kerítés magassága a 60cm-es magasságtól a 3 méteres magasságig terjed. Opcionális lehetőség a betonlábazati elemmel együtt telepített kerítés, távtartók elhelyezése szögesdróttal.  

Az AXIS DESIGN kerítések magas minőségű termékek, amelyek éppúgy megállják a helyüket egy családi háznál, akár egy ipari területet körbekerítve.

Szolgáltatásaink között az ingyenes árajánlatkészítés és értékesítés mellett megtalálható a kerítések telepítése 100 folyóméter feletti mennyiségek esetén, ingyenes tanácsadás, helyszíni felmérés is.

Rengeteg referenciával büszkélkedhetünk, melyeket folyamatosan töltjük fel weboldalainkra, ezzel is megkönnyítve leendő vásárlóink döntését.

A referenciák az alábbi oldalakon tekinthetők meg: 

http://www.dirickx.hu/referenciak és

https://keritesvilag.hu/hu/content/7-referenciak oldalakon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top