Otthonok és Kertek

Design radiátor

A design radiátor, mint fogalom az utóbbi pár évben lett egyre elterjedtebb. Néhány évtizeddel ezelőtt a radiátorok nem voltak különösebben „szépek”, illetve csak egyetlen funkciót töltöttek be ez pedig a fűtés biztosítása volt.

A fürdőszobai törölközőszárító radiátor elterjedésével ez azonban megváltozott és az alapvető funkción túl rájöttek, hogy igazán praktikus megoldás lehet, ha a vízszintes lamellákon a nedves törölközőt megtudjuk szárítani, ezzel is megnövelve a kényelmünket.

A design radiátorok ezeknek a továbbgondolt, modernebb változatai. Itt már az esztétika és a formaság is teret kap, és az alapvető funkciók mellett akár lakásunk éke is lehet egy design radiátor.

A design radiátor egyik fő különlegessége, hogy tervezőik annyira elvonatkoztatnak a hagyományos radiátor formáktól, hogy egy laikus észre sem veszi, hogy amit lát az egy radiátor.


 
Lazzarini WAY – Mely nem csak egy radiátor
Egy olyan világ ihlette, amely folyamatosan keresi az egyszerűséget, az eleganciát és a meglepetéseket. Egyedi formák és attraktív színek közül válogatva találhatjuk meg a saját stílusunknak megfelelőt, melyek minden enteriőrben, legyen az fürdőszoba, konyha vagy akár nappali tökéletesen mutatnak.
A radiátorok között megtalálhatók a hagyományos fehér és króm színek mellett a feketekő Antracit (sötétszürke), Azzurite (kék), Tabak (sötétbarna), Amethyst (bordó) és Quartz (homok) árnyalatok.A Lazzarini története

A Lazzarini termékei – Kiválóan ötvözik a funkcionalitást az esztétikummal
A Lazzarini egy nemzetközi vállalat, amely tervezésre, fejlesztésre, gyártásra specializálódott a törölközőszárító- és nappali design radiátorok területén. A Lazzarini termékek több mint 20 országban megtalálhatóak, többek között Európában, Dél- és Észak-Amerikában, Észak-Afrikában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Fő céljuk, hogy az erőforrások befektetésével folyamatosan kielégítsék minden vásárló, akár egyedi igényét is. A Lazzarini elkötelezett amellett, hogy a legújabb trendek szerinti termékeket nyújtsák megfizethető áron vásárlóiknak, megtartva a termékek kiemelkedő minőségét.

Ezáltal képesek fenntartható értéket adni a munkavállalóiknak, vásárlóiknak és a tulajdonosi körnek. A cég hatalmas termékkínálattal rendelkezik. A sikert a széles termékválasztéknak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetik. Több mint ezer, különböző radiátor közül választhatnak az érdeklődök.

A Lazzarini fürdőszobai radiátorok    

A Lazzarini márkanév nem csak a magasan kvalifikált design radiátorairól ismert, hanem az ellenálló alapanyagokból készült konvencionális fürdőszobai radiátorairól is, melyek a kiemelkedően jó ár-érték arányuk miatt egyre közkedveltebbek a magyarországi épületgépészeti piacon.www.lazzarini.hu

Élvezze az utazást!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top