Otthonok és Kertek

DIRICKX Kerítés Kft. idén 25 éves

A DIRICKX, mint Európa egyik legnagyobb kerítésgyártó vállalkozása 2021-ben ünnepelte 100. évfordulóját, magyarországi leányvállalata, a DIRICKX Kerítés Kft. pedig ebben az évben ünnepli 25 éves fennállását.

Ez alatt az időszak alatt vásárlóink bizalmának köszönhetően több ezer megrendelést, sikeres üzletkötést tudhatunk magunk mögött.

Az ipari, a katonai és az energia szektor mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lakossági és nyilvános létesítmények kiszolgálására is. Az előbbieket közvetlenül a X. kerületi raktárunkból szolgáljuk ki, míg lakossági ügyfeleink kiszolgálásáról az egyre növekvő és országosan elérhető viszonteladói hálózatunk gondoskodik. Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos szerepet játszik vállalati kultúránkban, ezért a bizalmat a minőségi termékek széles választékával és megbízható szolgáltatásainkkal tudtuk elérni.

Ponthegesztett tekercses kerítések, táblás- és rudazott kerítések különböző típusait kínáljuk 60cm-től akár 3,0m magasságig, a RAL skála 200 színében, személyre szabható megjelenéssel.

Lakossági és ipari ügyfeleink körében az elmúlt két év legkeresettebb termékei sorrendben az AXIS M, AXIS C, AXIS DR és AXIS D kerítéstáblák voltak, melyekből ez idő alatt összesen csaknem 50 km-nek megfelelő mennyiséget tudtunk értékesíteni.

Kapukat tekintve főként egy- és kétszárnyú kapukat és úszó tolókapukat értékesítünk, az elmúlt két évben több, mint 860 darabot. De sínes tolókapukra, forgókapukra és gyorskapukra is tudunk ajánlatot adni.

A legtöbb konkurens termékekkel szemben kerítéseinkre és kapuinkra általában 10 év felületvédelmi garanciát adunk, mely az elsőként a DIRICKX által kifejlesztett fluidizációs technológiával valósítható meg, szem előtt tartva a vállalkozás környezetvédelmi szempontjait. Más technológiákkal ellentétben itt nincs oldószerekkel történő légszennyezés sem vízszennyezés. A fluidizációs technológia fő erőssége egy nagytapadású műanyag bevonat a kerítéstáblákon és oszlopokon, míg a kapukra az epoxi-cink és poliészter bevonatnak köszönhetően szintén 10 év felületvédelmi garanciát tudunk biztosítani.

A mai világban egyre nehezebb minőségi termékeket, megfelelő szolgáltatást találni, de a hosszú évek alatt kialakult üzleti kapcsolatok, a visszatérő ügyfelek bizonyítják megbízhatóságunkat.

Amennyiben bármelyik termékünk felkeltette érdeklődését, keressen fel minket a lenti elérhetőségek egyikén:

DIRICKX Kerítés Kft.

1108 Budapest,

Harmat utca 220.

dirickx@dirickx.hu

+36 70 775 0940

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top