Otthonok és Kertek

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Ma már szinte nincs is olyan lakás, ahol a falat ne díszítené valamilyen festmény, családi portré, vagy kép. Akárhogy is, nélkülük unalmasabb, színtelenebb a berendezés.

Ha a szobában állva érezzük, hogy valami még hiányzik, jó az összhang, de a falak olyan üresnek tűnnek, akkor érdemes elgondolkodni egy kép beszerzésén. Rengeteget számít egy új szín, egy különleges téma, ami szinte vonzza a szemet. Az egész szobának más hangulatot kölcsönöz egy jól kiválasztott kép elhelyezése. Nem csak a színharmónia fontos, hanem a kép, hangulata, mondanivalója. Ha ránézünk, érezzük, jól indul a napunk, megnyugtat, feltölt. A Dovido hatalmas választékot kínál mind témából, mind méretből, könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

Talán az egyik legfelkapottabb kép téma, a virág képek. Az orchidea nem csak cserépben mutatós, de a falon is. Elegáns, letisztult, szinte minden stílushoz illik.Ellenpontja a divatos tulipán, ami viszont lágy, vagy éppen élénk színeivel hódítja meg a teret. Ne feledkezzünk meg a fekete-fehér képekről sem, ami egyszerűségével lesz rendkívül kifejező. Az egyik legdekoratívabb megoldás a több részletből álló kép, amit saját elképzelés szerint alakíthatunk a szoba méretéhez. Eddig a hármas tagolódás volt a legnépszerűbb, amit most felváltott az öt kép, ezzel is nagyobb lehetőséget kínál a méretbeni elhelyezésre.

Aki szeretne saját alkotást elhelyezni, de úgy érzi nincs meg a saját thetsége, kézügyessége egy kép megalkotásához, azoknak a „Kifestő” képeket ajánljuk. A vásznonra egy beszémozott sablon van felrajzolva, amit a megadott paraméterek szerint, a számok alapján kell kifesteni, így megadja az alkotás örömét, és a saját kép élményét. A kifestő segítségével szinte az egész házat be lehet rendezni saját alkotásokkal. A haladók, akár a színeket is megváltoztathatják, így akár egyedi képeket is készíthetnek. A festésből nem csak egy csodás kép, de gy jó családi móka lehet,  így az elkészült kép még értékesebbé válik.

Dovido.hu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top