Otthonok és Kertek

Dobd fel a lakásod egy hozzád illő képpel!

Ma már szinte nincs is olyan lakás, ahol a falat ne díszítené valamilyen festmény, családi portré, vagy kép. Akárhogy is, nélkülük unalmasabb, színtelenebb a berendezés.

Ha a szobában állva érezzük, hogy valami még hiányzik, jó az összhang, de a falak olyan üresnek tűnnek, akkor érdemes elgondolkodni egy kép beszerzésén. Rengeteget számít egy új szín, egy különleges téma, ami szinte vonzza a szemet. Az egész szobának más hangulatot kölcsönöz egy jól kiválasztott kép elhelyezése. Nem csak a színharmónia fontos, hanem a kép, hangulata, mondanivalója. Ha ránézünk, érezzük, jól indul a napunk, megnyugtat, feltölt. A Dovido hatalmas választékot kínál mind témából, mind méretből, könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

Talán az egyik legfelkapottabb kép téma, a virág képek. Az orchidea nem csak cserépben mutatós, de a falon is. Elegáns, letisztult, szinte minden stílushoz illik.Ellenpontja a divatos tulipán, ami viszont lágy, vagy éppen élénk színeivel hódítja meg a teret. Ne feledkezzünk meg a fekete-fehér képekről sem, ami egyszerűségével lesz rendkívül kifejező. Az egyik legdekoratívabb megoldás a több részletből álló kép, amit saját elképzelés szerint alakíthatunk a szoba méretéhez. Eddig a hármas tagolódás volt a legnépszerűbb, amit most felváltott az öt kép, ezzel is nagyobb lehetőséget kínál a méretbeni elhelyezésre.

Aki szeretne saját alkotást elhelyezni, de úgy érzi nincs meg a saját thetsége, kézügyessége egy kép megalkotásához, azoknak a „Kifestő” képeket ajánljuk. A vásznonra egy beszémozott sablon van felrajzolva, amit a megadott paraméterek szerint, a számok alapján kell kifesteni, így megadja az alkotás örömét, és a saját kép élményét. A kifestő segítségével szinte az egész házat be lehet rendezni saját alkotásokkal. A haladók, akár a színeket is megváltoztathatják, így akár egyedi képeket is készíthetnek. A festésből nem csak egy csodás kép, de gy jó családi móka lehet,  így az elkészült kép még értékesebbé válik.

Dovido.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top