Otthonok és Kertek

Dom Perignonnal a Jakuzziban!

Válasszon egy masszázsmedencét, és élvezze az ajándék Dom Pérignon Vintage pezsgőt! Adja meg a módját a lazulásnak, és keressen egy igazán Önhöz illő jakuzzit, amit nem csak szezonálisan, de ez év bármely szakában használhat!

Fürdeni, melegvízben pihenni, szinte mindenki szeret, mégis sokan hezitálnak rajta, hogy megendgedjék- e maguknak ezt a külön kis élvezetet. Egy fárasztó nap után nincs is üditőbb dolog annál, minthogy az ember beüljön egy kád vízbe. De miért kellene csak a fürdőszobára korlátozni ezt a lehetőséget? Az Active Komplex Kft. kínálatában már igazán széles választék áll az érdeklődők rendelkezésére, több mint 74 féle masszázs medence közül választhatnak.

A medencék különböző méretben kaphatóak a 2 személyestől egészen a 7 személyesig, vagyis a romantikus esték kedvelői, a nagycsaládosok, vagy a bulizni vágyók is könnyen megtalálhatják a számukra legideálisabb terméket. Általában a jacuzzis fürdéshez mindig a kikapcsolódás, az ellazulás, relaxálás képe társul, és természetesen egy pohát pezsgő. Éppen ezért az Active Komplex csapata úgy gondolta, hogy mindenki, aki vásárol a termékei közül, megérdemli ezt az életérzést, ezért egy üveg Dom Pérignon pezsgővel szeretnék megajándékozni ügyfeleiket.

Egyelőre még nem tudni a szárazság miatt milyen korlátozásokat vezetnek be a nagyobb medencék feltöltésére, talán emiatt még ideálisabb választásnak tűnik egy jacuzzi vásárlásra. A víz cserelése miatt nem kell aggódni, hiszen a medencék oxigénnel dúsítják a vizet, így nem csak a fúvókát, de a vizet is fertőtleníti. Ez nagy változás a régebbi modellekkel szemben, hiszen a fúvókákat nem kell állandóan tisztítani, élettartalmuk is jóval meghosszabbodott. A jacuzzik mindegyikében van beépített színterápia, ami nem csak kiváló hangulatfény, hanem színei valóban terápiás jellegűek és akár jobban segítik az regenerálódást. A fuvókáknak köszönhetően igazi masszázsélményben lehet részük, ellazítva ezzel a fáradt izmokat. A medencék nagy előnye, hogy téliesíthetőek, ezért használatuk egész évre kitolódik. Tavasszal és ősszel érdemes a hőmérsékletet egy bizonyos szinten tartani, így üzemeltetése is gazdaságosabb.

Az Active Komplex medencéire 15 év garanciát biztosít, amennyiben a karbantartást, téliesítést is a cég végzi a garancia autómatikusan meghosszabbodik. Szolgáltatásaik között megtalálható a generálkivitelezés, burkolat, és szaniterek készítése, így Önre nem vár más feladat, csak behűteni a pezsgőt.

www.jakuzzimasszazsmedence.hu

www.activekomplex.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top