Otthonok és Kertek

Drew Barrymore lakberendezési kollekciója – láttad már?

A színésznő élete nagyot fordult azzal, hogy elindította saját márkáját Flower Home néven.


Milyen a stílusa? Egyértelműen vidám! Keveri a retrót a modern stílussal, a nagyon színes árnyalatokat a visszafogott halvány, natúr színekkel, és például az elegáns dizájn darabokat a bohémokkal.

220 darabos kollekciót hozott létre, melybe dizájn asztalok, székek, függönyök, lakáskiegészítők, egyedi tervezésű dísztárgyak tartoznak. Ő tervezte többek között a virágos földgömböt is.


A márka nevét figyelembe véve a növényekkel kapcsolatos motívumok többször szerepelnek, a trópusi banánlevél mintáktól a festményeken és a textíliákon a robusztus virágzásig az edényeken.

Drew Barrymore egyike azon színésznőknek, akik kisgyermekkoruk óta Hollywood bűvkörében éltek és szinte beleszülettek a sztárságba. Így abszolút érthető, hogy a negyvenes éveire már a színészet nem köti le annyira és kipróbálja magát teljesen más területeken is.

A teljes kollekció a Walmart üzletekben kapható. Azt gondoljuk, hogy bármelyik stílus is áll hozzád közel azért tudnál belőle saját otthonodba illeszteni egy-egy darabot.

Ha igen, melyiket? Írd meg alul hozzászólásként!

Képek forrása: walmart.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top