Otthonok és Kertek

Egy kitűnő patikai webshopot keres? Mutatunk egyet!

A múlt héten sajnos a hideg időnek és a gyermekkoromban édesanyám által sulykolt „sapka sál” kombó nem viselésének köszönhetően megfáztam. Újságíróként nagyon sokat dolgozom otthonról, egy nagyon kellemes környéken, aminek egy szerencsétlen hátránya van, hogy nincs a közelben gyógyszertár. Nekem pedig nagyon szükségem lett volna, valamilyen gyógyszerre, nem vagyok felkészülve ezekre a helyzetekre itthon. Ismerek egy patikát, ami olyan 15-20 perc sétára van tőlem, de egyáltalán nem volt kedvem, ilyen esős időben kimozdulni.

Úgy döntöttem, hogy felnyitom a laptopot és körbe nézek az interneten, hátha találok egy jó patikai webshopot. Ekkor bukkantam rá az Unipatika webshopjára. Igaz, hogy egy fővárosi patikalánc, de szerencsére az egész ország területére szállítanak.  A modern, letisztult felület és a hatalmas termékválaszték azonnal meggyőzött, hogy innen szeretnék rendelni. Nagyon egyszerűen ment a vásárlás a gyógyszereim pedig időben meg is érkeztek. Eközben sok minden mást is felfedeztem az oldalon.

Mivel úgy gondoltam sokan járhatnak hasonló cipőben, mint én, úgy döntöttem, megírom a tapasztalataimat.

Maga az unipatika.hu weboldal nagyon letisztult, könnyedén megtalálható minden funkció, amire szüksége lehet az átlag vásárlónak. Külön tetszett a termékek kategorizálása és szűrési lehetősége. Egy hozzám hasonló gyógyszertári termékekben nem túl jártas személynek, hatalmas segítség, hogy könnyedén meg tudom találni a tüneteimre a megfelelő terméket. A vásárlás folyamata nagyon egyszerű, mindent könnyedén ki tudtam választani és a kosaramba tenni, amire szükségem volt.

A rendelés véglegesítésekor vettem észre, hogy lehetőség van a hűségkártya számom leadására. Egyből utánanéztem mi is ez pontosan. A hűségkártya tulajdonosok minden termék árából 3% kedvezményt kapnak (kivéve a társadalombiztosítási támogatásban részesülő gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök és az akciós termékek). Ráadásul szintén a kártya tulajdonosok számára 2 hetente megújuló exkluzív akciókat biztosítanak 20, 25 vagy akár 30%-os kedvezménnyel. Természetesen ez is online, gyorsan megigényelhető, szóval ezt meg is tettem, mivel biztosan fogok még rendelni innen. Itt tudják igényelni a kártyát!

Feltűnt, hogy hatalmas termékválaszték szerepel a weboldalon, rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, jelenleg is már több, minit 4000 készítmény közül válogathatnak a vásárlók, azonban ez a kínálat is folyamatosan bővül újabb és újabb termékkategóriákkal. Nem vagyok teljesen tisztában, hogy egy átlagos gyógyszertár, milyen széles választékot és mekkora készletet tart, de úgy hiszem, ekkorát csak a nagyobbak tudnak fent tartani. Szintén feltűnt, hogy rengeteg kozmetikai terméket is tartanak. Párom, a legtöbb hölgyhöz hasonlóan oda van ezekért, így neki is megmutattam az oldalt, mondanom sem kell, hogy órákig böngészte a termékeket. Ráadásul pont az egyik őszi kuponnapok zajlott, úgyhogy a kedvezményeket kihasználva meg is rendelt egy nagyobb csomagot.

Mióta figyelem az oldalt észrevettem, hogy rendszeresen vannak akciók, éppen ezért érdemes feliratkozni a hírlevelükre, ahol mindig küldenek tájékoztatást az éppen aktuális kedvezményekről. Ezt itt tudják megtenni.

Mindent összefoglalva nagyon jó volt látni, hogy már hazánkban is találni kompetens gyógyszertár webshopot, ahonnan az otthon kényelmében is megrendelhetők a kívánt termékek. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki az unipatka.hu webshopot!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top