Otthonok és Kertek

Egy kőház Spanyolországban

Nem könnyű házat venni a Pireneusokban. A legszebbek nemzedékről nemzedékre szállnak, és ha már eladásra kerülnek, akkor az a barátok kezébe kerül. Általában ilyenkor felújításra van szükség.

Julia és Daniel háza távol állt az úttól, messze a községtől, ahol véget ért az aszfaltút. Ezután át kellett menjen egy kanyargós kavicsos úton, amely az esőzések során patakká változott. Ezért nagyon sokáig kereste új lakóját az otthon.

Amikor először álltak a sáros udvaron, észrevettek egy nagyon alacsony házat, fekete kövekkel. Belül sokkal jobbnak tűnt, terrakotta csempékkel és a mennyezeten lévő gerendákkal. De ami megragadta őket az a ház körüli csend.


Barcelonában laktak, ami kicsit zajosnak mondható, és éjszaka sem volt csendes.

A legnehezebb felújítási munka a tető felemelése volt, hogy több helyet nyerjenek. A nappaliban megnagyobbították az ablakokat.


A házat uralja a kő, fa és terrakotta. A függönyök, kiegészítők lágyságot adnak, ősszel a gyapjú párna, kasmírtakarók veszik át a szerepet.

A szabadidőt a tulajdonosok a szabadban töltik, ahol főznek és beszélgetnek. Örülnek, hogy ez a legjobb dolog ami velük történhetett, hogy vidékre költöztek.

Forrás: Weranda


További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top