Otthonok és Kertek

Egyszerű otthon, boldog menedék

Tajvani otthon, mely tükrözi a lakástulajdonos személyét és az élénk színek iránti szeretetét.

A La Casa de Cathy-t az A’Lentil Design készítette azzal a szándékkal, hogy egy egyszerű otthont teremtsen, mely boldog menedékké alakul.

A tervezők a tulajdonost izgalmas, eklektikus embernek ismerték meg a találkozás pillanatában. Ez inspiráló hatású volt, hogy a lehető legszebb helyet teremtsék, a merész minták, élénk színek és szórakoztató formák iránti szeretetük alapján.A tervezők úgy döntöttek, hogy szabadon dolgoznak a színekkel és az anyagokkal, így mindenki elégedett lehet.

Az otthonban két hálószoba, nappali és két fürdőszoba található, de a tervezők más elrendezést tartottak szem előtt.Megnyitották a tereket, és átcsoportosították a szobákat, hogy jobban megfeleljen a tulajdonosok életmódjának. A fal kiszedése és egy konyhai sziget elhelyezése hozzájárult az étkezési helyek hozzáféréséhez.


Két hálószobát alakítottak ki arra az esetre, ha vendégek érkeznének. A vörös és zöld árnyalatok kissé eltérőek, viszont teljesen kellemes légkört varázsolnak.Annak érdekében hogy egyensúlyba hozza az összes színt és mintát a házban, a tervezők sok fehér és világos színű kiegészítőt használtak.

Összességében elmondható, hogy az elrendezés és játékos alakzatok, anyagok, valamint a színárnyalatok mind hozzájárultak, hogy a tulajdonosok otthon érezzék magukat.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top