Otthonok és Kertek

Eldlux- új fényt ad az otthonodnak

A házak, lakások lelke a világítás. Aki otthont varázsol magának, az elsők között a világítást tervezi meg, hiszen amíg egy bútorra ráunhatunk, egy lámpát, egy csillárt aligha cserélünk. Az Eldlux hatalmas választékával hosszú távon nyújt megoldást arra, hogy otthonunk minél tökéletesebben megfeleljen igényeinknek.

Az Eldlux új, induló vállalkozásként, nagy hangsúlyt fektet a bizalom kiépítésére leendő partnerei, vásárlói számára. A cég termékei amellett, hogy garanciálisak, egytől egyig bevizsgáltak. Rendkívül széles választékukban megtalálhatók az egyedi tervezésű kristály csillárok, okos lámpák divatos függesztékek, kapcsolók- érintős kapcsolók.

Csillárjai kifogástalanul ötvözik a régies stílust a modern elvárásokkal. A lámpákat (az összes lámpa LED) nem csak szín alapján lehet választani, hanem színhőmérsékletük, vagy teljesítményük alapján is. Természetesen kapható az egyre népszerűbb okoslámpa is, amit akár applikációval az ágyunkból is lekapcsolhatunk.

Az Edlux nem csak lámpákat kínál, hanem a teljes generálkivitelezést vállalja, vagyis a kapcsolók felhelyezését, a vezetékelést, mindent, ami a világítástechnikával kapcsolatos. Most már a jelentősebb lakberendezési kiállítások állandó résztvevői, hiszen aki egyszer meglátja kínálatukat előbb-utóbb tőlük fog vásárolni. Király Viktor is a Construmán lett a függesztékek szerelmese, házát most már biztosan az Eldlux egy különleges darabja fogja díszíteni, de a referenciák között szerepel az épülő Kínai Nagykövetség teljes világítása is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top