Otthonok és Kertek

Elegáns budapesti penthouse lakás

A lakás tulajdonosa még 2019-ben kereste meg Koppány Kata lakberendezőt, amikor elkezdték építeni a házat. Sok minden késleltette a ház elkészülését, így a lakberendezés is elhúzódott. Voltak már meglévő anyagok, színek, ezekhez kellett igazítani a dekoráció és bútorozás további részét.

A cél: egy meghitt, elegáns, harmonikus otthon némi fűszerrel, egyediséggel, ami egy ilyen különleges lakáshoz illik.

A berendezés folyamata:
Kivitelező cégtől vásárolták az ingatlant ezért voltak kötöttségek – például a burkolatok (hideg-meleg), a meglévő elrendezés, adott volt a lámpák kiosztása (mennyezeti hűtés-fűtés), valamint a konyhabútor is kész volt már az átadáskor.

A kiindulási pont és egyben a lakás fókuszpontja az étkező lett, ide álmodta meg a lakberendező a falra ezt a nem mindennapi festményt, amiben benne vannak a napfelkelte és a napnyugta színei. Ebben a zónában egy üveg asztalra esett a választás, hogy ne vegye el a figyelmet a festményről és a tér is légies maradjon.

A nappaliban az ülőgarnitúra egy relax funkcióval ellátott kényelmes bútordarab. A beépített bútorok a lakberendező által megálmodott szín és formavilággal, természetes tölgyfurnérból készültek egyedi rendelésre, kihasználva minden helyet. A bioetanol kandalló kőburkolatot kapott, itt is a burkolat hasznos szekrényeket is rejt.

Az anyagok és bútorok egyaránt a funkció, elegancia, harmónia jegyében kerültek kiválasztásra.

További képek a cikk galériájában!

Lakberendezés/tervezés: Koppány Kata

Fotók: Hlinka Zsolt

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top