Otthonok és Kertek

Elektromos fűtőpanelek és törölközőszárító radiátorok Önnek!

Világunkban egyre inkább teret hódítanak az elektromos árammal működő berendezések, sőt gépjárművek is.

Így van ez a fűtés területén is.

Az Elektrofűtés Kft. által képviselt márkák, a francia Thermor és Bonjour, illetve a török iVigo, melyek ezen készülékek élvonalába tartoznak, mégis megfizethetőek, kiváló ár-érték arányúak.

Weboldalainkon minden szükséges információ, árak, műszaki adatok, rendelési lehetőségek stb. megtalálhatóak:
www.futes-elektromos.hu
www.elektromos-futopanelek.hu

Az utóbbi években kezdtek elterjedni az elektromos fűtőpanelek, melyek egyszerű felszerelése (akár szakember segítsége nélkül), komfortos üzemeltetése, gyors felfűtése,  akár programozhatósága és/vagy  Wifi-n keresztüli távoli elérése és vezérelhetősége miatt is váltak népszerűvé.

Gyorsan, egyszerűen, szinte költségmentesen kialakítható fűtésrendszerek ezek, melyek dizájnosak és maximális komfortot biztosítva üzemelnek. Beépített termosztátjuknak köszönhetően mindig a kívánt helyiséghőmérsékletet biztosítják. Hangtalanul és biztonságosan üzemelnek.

Tartós, minőségi berendezések, melyek hosszú ideig szolgálják kényelmét.

Érdemes megemlítenünk az elektromos törölközőszárítós radiátorokat is, melyek egyre népszerűbbek, hiszen ha belegondolunk, amellett, hogy gyárilag fagyálló fűtőfolyadékkal töltöttek, a falra rögzítésüket és áram-ellátásuk biztosítását követően rögtön használhatóak. Így egy már kész fürdőszobát sem kell szétrombolni azért, mert modern, szép és komfortos fürdőszobai fűtőberendezést szeretnénk, melyeken törölközőt, ruhát is száríthatunk.


Elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére…

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top